Välkommen till Brf Supernova!

Välkommen till Brf Supernova!

Efter succépremiär, nytt säljsläpp! Nu är alla 61 lägenheter i Brf Supernova ute till försäljning. Passa på, fasta priser utan budgivning. Först till kvarn-principen gäller. För att göra din intresseanmälan och läs mer om projektet här, klicka här.

Försäljningen av lägenheterna i nästa etapp är nu i gång, samtliga 61 lägenheterna om 1–4 ROK. Passa på och gör din intresseanmälan redan idag för de öppna, sociala och harmoniska lägenheterna genom att fylla i anmälan här, så kontaktar vår mäklare Mats dig och guidar dig genom hela köpprocessen.

Om lägenheterna

Brf Supernova består av 61 ljusa och moderna lägenheter i storlekar om 1–4 rum och kök fördelade på 29–83 välplanerade kvadratmeter. Alla lägenheter har balkonger eller uteplats.  Lägenheter som både ger utrymme för minnesvärda stunder och livets föränderliga resa.

Hemmens öppna ytor bjuder in till gemenskap och umgänge. Den genomtänkta inredningen med urban touch och naturnära toner omfamnar ditt hem med både harmoni och elegans. En stil som ligger rätt i tiden, både nu och många år framåt. De ljusa trägolven och det marmorinspirerade stänkskyddet i köket ger en känsla av lyx. Klinkergolvet i hall och badrum smälter samman fint med trägolvet. De sofistikerade grå och svarta detaljerna i kök och badrum är speciellt utvalda för att vara tidlösa och hållbara. Sammansättningen av hållbara material och harmoniska uttryck ger en fin och stabil stilgrund till ditt framtida hem.

I Supernova kan du njuta både inomhus och utomhus. Alla lägenheter har balkonger eller uteplats. Dessutom kan du kliva ut till kvarterets gemensamma innergård, omsluten och grönskande med himlen som tak. Med pergola och sittplatser i härlig grönska bjuder den omslutna innergården in till sociala stunder med både gamla vänner och nya grannar. Här bor du nära allt du behöver för en enklare vardag. Pendeltågsstationen runt husknuten, gångavstånd till nya gymmet och matbutiken ICA nära.

Planerad inflyttning våren 2023.

För mer information och intresseanmälan, kontakta ansvarig mäklare:
Mats Lundberg
Tel:
 070-877 74 52
Mail: mats.lundberg@husmanhagberg.se

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg