Välkommen till Brf Nadir

Brf Nadir, 42 smart planerade hem!

Nu bygger vi vidare längs Gaffelseglet i populära Vega, Haninge.

Nu har vi säljstartat den tredje etappen med nya bostadsrättslägenheter, brf Nadir. I Brf Nadir hittar du 42 smart planerade hem i storlekar om 1-3,5 rum och kök fördelade på 32-82 välplanerade kvadratmeter. Alla hem får stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, de flesta lägenheterna får dessutom stora balkonger eller uteplatser med plats att umgås.

Hemmen har öppna sociala ytor där det är trivsamt att umgås. De större lägenheterna får både badrum och separat wc, vilket är praktiskt när du får gäster på besök. Alla hem får dessutom bra förvaringsmöjligheter, vissa klädkammare har fönster och är så stora att du kan använda det som ett extra sovrum, arbetsplats, spelhörna eller walk-in-closet. Rum att möblera så att det passar dig.

Inredningen är utvald för att spegla vår samtid och vi har lagt stor fokus på hållbarhet, både gällande materialens kvalitet och att uttrycket håller över tid. Den är stilren med monokrom, tillbakalutad design där du själv får utrymme att addera personliga detaljer för att sätta din egen prägel på ditt nya hem. Köken har vitt kakel i halvstensförband, ljusgrå bänkskiva och släta vita luckor från Ballingslöv. Kaklet återkommer i badrummet i kombination med ett ljusgrått golv. Lägenheten har genomgående ljuspigmenterad ekparkett.

I Nadir bor du nära allt du behöver för en enklare vardag. Pendeltågsstationen runt husknuten, gångavstånd till nya gymmet och matbutiken.

Planerad inflyttning sommaren 2022.

För mer information och intresseanmälan, kontakta ansvarig mäklare:
Mats Lundberg
Tel:
 070-877 74 52
Mail: mats.lundberg@husmanhagberg.se

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg