Välkommen till Brf Lunar!

Brf Lunar, Vega i Haninge

Välkommen till Brf Lunar - ditt framtida drömboende!

I Brf Lunars första etapp uppförs 41 smarta bostadsrättslägenheter i storlekar 33–101 kvm om 1 - 4 rum och kök. Alla lägenheter får stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och trevliga, stora balkonger, uteplatser, samt terrass med plats att umgås. Lägenheter som både är yteffektiva och formbara efter livets föränderliga resa.

Köket, hemmets kärna, ges en central roll med plats för gemenskap och glädje. De generöst tilltagna fönstren skapar ett härligt ljusflöde. Flera av lägenhetstyperna har köksö, en naturlig punkt att umgås kring som är både trendig och funktionell. Dessutom en välkommen yta för dig som gillar att laga mat till fler, eller tillsammans med familj och vänner.

I brf Lunar kan du njuta och umgås både inomhus och utomhus. Balkonger och uteplatser är generösa och skapar ytterligare ett privat rum att umgås i, samtidigt som utformningen med glaspartier i räcken släpper in solens strålar. Alla lägenheter i etapp 1 har uteplats eller balkong.

I Vega är det enkelt att leva utan bil för den som vill. Med ett stort serviceutbud runt husknuten har du nära till såväl mataffär och restauranger som till gym, skola, frisör, bageri och såklart pendeltågstation och busstorg.

Planerad inflyttning hösten 2023.

Boka din lägenhet redan idag genom att fylla i en intresse/köpanmälan här: https://www.stenafastigheter.se/lunar, så kontaktar vår mäklare dig och guidar dig genom hela köpprocessen.

För mer information och intresseanmälan, kontakta ansvarig mäklare:
Mats Lundberg
Tel:
 070-877 74 52
Mail: mats.lundberg@husmanhagberg.se

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg