Snart premiär för nästa etapp av nya radhus i populära Vega och Vintertriangeln

I populära och barnvänliga Vega i Haninge planeras nu nästa etapp välplanerade Svanenmärkta radhus

Vega är ett hållbart och barnvänligt bostadsområde för dig som föredrar ett lite lugnare läge, närmare skog och sjö än stadens puls. Brf Vintertriangeln kommer att bestå av 24 ljusa radhus i tre olika storlekar om cirka 100–130 kvm fördelade på 4–5 rum och kök. Alla radhus får en härlig uteplats att umgås på och det större radhuset får ett tredje våningsplan med en rymlig takterrass.

Husen genomsyras av kvalitet och hållbarhet med gedigna material, tidlösa detaljer och smarta lösningar och byggs enligt miljöcertifieringen Svanen. Här bygger vi för att det ska hålla över tid. För att du ska må bra här, både nu och i framtiden. Ett modernt boende där vardagspusslet är enkelt att lägga, där du känner dig hemma. Helt enkelt ett hem att längta hem till.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss. 

Här kan du läs mer om projektet och anmäla ditt intresse redan idag så att du inte missar något!  https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/vega/vintertriangeln/

Ansvarig mäklare:
Mats Lundberg
Tel: 0708-777 452
Mail: mats.lundberg@husmanhagberg.se

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg