Är du redo för ditt livs affär?

Är du redo för ditt livs affär?

Vi ger dig nu möjligheten att göra din livs bästa affär.  HusmanHagberg Hammarby Sjöstads toppfräscha kontor är nu till salu. Är du mäklare och beredd att ta språnget, tveka inte att höra av dig. 

Varför är det ditt livs bästa affär?

Du och din kompanjon omsätter fyra miljoner kronor tillsammans. Kostnaden för att driva kontoret är cirka en miljon per år. Detta innebär således att ni delar på tre miljoner kronor i lön och utdelning. Jämför det med vad du tjänar netto idag. Lägg sedan på fördelen med att vara din egen chef!

Vad kostar kalaset?

Vi säljer kontoret till priset av en miljon kronor. Vi erbjuder en oslagbar avbetalningsplan som innebär att du inte behöver något startkapital och du har möjlighet att betala av köpeskillingen under ett flertal år! Kontoret är fullt utrustat med allt vad det innebär och ingår i priset.

Slå en signal eller maila så tar vi en fika och diskuterar vidare! 
Du når mig på johan.lindelof@husmanhagberg.se alt. 070-420 54 80.

Läs mer och ansök på: 
https://karriar.husmanhagberg.se/jobs/924733-husmanhagberg-hammarby-sjostad-soker-ny-franchisetagare

Hörs av!

Hälsningar,
Johan Lindelöf

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg