KarriärOm oss

Emil Andersson Zanoni

Hemma överallt i Göteborg Väster

Din mäklare i Göteborg Väster

Kontakta mig

Emil Andersson Zanoni

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Lätt att få tag i, transparent genom hela säljprocessen och väldigt trevlig att ha att göra med."
Hampus H9 veckor
Verifierad kund
"Emil som mäklare är supertrevlig, jordnära, rak och enkel. Vi slapp högtravande tal om procentuella försäljningar i området etc…Han kan säkert göra det - men han känner av kunden - vilket såklart är en av hans många styrkor som mäklare. Han höll oss uppdaterade under hela processen och gjorde bra analyser av såväl omvärldesläget som potentiella köpare. Han höll en rak och ärlig dialog - med vårt mål i sikte - och har dessutom bra humor! Enkel att nå och Trevlig som få :). Vi har bara positivt att säga! "
Elin D9 veckor
Verifierad kund
"Trevlig kunnig perfect väl mötande vaken ungman"
Mete B11 veckor
Verifierad kund
"Påläst på objektet. Lugn och saklig Hjälpsam och flexibel"
Elisabeth S13 veckor
Verifierad kund
"Jag blev mycket väl bemött. Min upplevelse är att det var väldigt enkelt och Emil känns pålitlig och hjälpsam. "
Klara A23 veckor
Verifierad kund
"Bra mäklare som gav snabb återkoppling.lyssnade på säljaren och hade en positiv inställning. "
Maria N25 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, extremt kommunikativ och engagerad!"
Anna-Sofia M29 veckor
Verifierad kund
"Bra och trevligt bemötande. Informativ gällande mina frågor om bostaden."
Anders M29 veckor
Verifierad kund
"Emil sålde min lägenhet i augusti 2022. Grym mäklare om du ska sälja i Göteborgs innerstad. Seriös, tillgänglig, tålamodig och genuint trevlig. En go göteborgare som jag kommer anlita igen. Världsklass 5/5!"
Martin B30 veckor
Verifierad kund
"Uppfyllde de förväntningar man hade"
Henrik E39 veckor
Verifierad kund
"Vi sålde vår lägenhet i en utmanande tid. Emil har gjort allt han kunnat för att hjälpa oss både att få lägenheten såld men också till bästa pris möjligt och stöttat oss i processen på ett mycket bra vis och med ett engagemang som vi inte tidigare upplevt trots flertalet tidigare försäljningsprocesser. Vi ger varma rekommendationer till Emil och skulle anlita honom igen om möjlighet uppkommer!"
Niklas E45 veckor
Verifierad kund
"Emil gjorde ett fantastiskt jobb, allt från första mötet till kontraktsskrivningen gick väldigt smidigt och enkelt. Tydlig och otroligt bra på att kommunicera och hjälpa en i alla lägen. Rekommenderar honom starkt!!"
Hanna H48 veckor
Verifierad kund
"Emil har bra kännedom om området där vi bor. Genom tidigare försäljningar i området kunde vi genom en smidig process sälja vår lägenhet efter förhandsvisningen. Social person som är enkel att prata med. Vi är nöjda med vårt val av mäklare. "
Fredrik D49 veckor
Verifierad kund
"Emil är väldigt hjälpsam, kunnig, trygg och serviceinriktad. Han har varit till stor hjälp vid vårt köp! Tack!"
Stefan W50 veckor
Verifierad kund
"Emil var bra på alla vis. Gick att nå snabbt om jag ville ngt. Affären snabb och smidig. Kort och gott jättenöjd. "
Ulrika J52 veckor
Verifierad kund
"Jag fick ett bra bemötande både på visning och i övrig kontakt. "
Linnéa K52 veckor
Verifierad kund
"Riktigt bra mäklare som sålde min lägenhet för rekord pris i området."
Stipe K56 veckor
Verifierad kund
"Från första kontakt till kontraktsskrivning var den genomgående känslan trygghet, förtroende och professionell och detta var Emils förtjänst. Om man får möjlighet att sälja eller köpa för den delen via Emil så måsta man ta chansen! "
Erika H57 veckor
Verifierad kund
"Professionell och trevlig mäklare . Inga förväntningar. Kunde svara på alla våra frågor :)"
Jainaba H58 veckor
Verifierad kund
"Emil var från början till slut väldigt kunnig, trevlig och smidig. Han överträffade mina förväntningar och genomförde en snabb och smidig affär! Rekommenderar honom. "
Lovisa W61 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej, Mitt namn är Emil Andersson Zanoni och jag vill hjälpa dig med din bostadsaffär i Göteborgs innerstad! Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna du gör i livet. Därför är valet av mäklare en otrolig viktig del i en lyckad bostadsaffär. Du måste kunna ställa höga krav, känna tillit och veta att din mäklare alltid ger 100%. Jag är den mäklaren! Genom noggrannhet, bra struktur och god planering kommer jag bli din trygga punkt genom hela bostadsaffären. Min beslutsamhet och vinnarskalle är vad som driver mig för att alltid ge det lilla extra som krävs för att du skall få så bra betalt som möjligt. För mig är det viktigt att du känner dig involverad under hela resans gång, från start till mål. Jag vill att du skall bli extra nöjd så att du rekommenderar mig till dina nära och kära. Idag är jag som mest verksam i Linnéstaden som mitt huvudfokus. Jag brinner för mitt område för det är estetiskt vackert, nära till grönområden, nära till havet och nära till innerstan. Helt enkelt den perfekta mixen! På fritiden har jag alltid gillat att vara aktiv. Jag har spelat fotboll under hela min uppväxt, men idag spenderar jag mycket tid på tennisbanan eller i gymmet. Jag ser mycket fram emot att kunna hjälpa just dig, så tveka inte att höra av dig!

Mina försäljningar

Emil Andersson Zanoni

Reg. Fastighetsmäklare

0738-98 80 96

emil.andersson@husmanhagberg.se

Boka tid med Emil direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg