Vår kraftfulla marknadsföring

Ta del av vår kraftfulla marknadsföring med allt från traditionella bostadssajter till attraktiva nyhetssidor, mobilannonser och sociala medier.

Webb/Mobilannons – Vår responsiva webblayout med säljande texter och kvalitetsbilder finns på bl.a. på Hemnet, Booli, Bovision, Blocket Bostad, HittaHem.se och vår egen hemsida.

husmanhagberg.se - Vår hemsida är responsiv vilket gör att annonsen kommer upp i rätt format oavsett om man ser den i mobilen, i paddan eller på dataskärmen.

Mobilannonsering - På Aftonbladet och Blocket - en unik annonsplats där din bostad får ytterligare exponering mot potentiella köpare.

Mobilappar - För iPhone, Android och iPad.

Facebook och Instagram – Alla våra bostäder presenteras på vår lokala facebooksida samt på vårt instagramkonto.

Köksstyling – Unik webbtjänst där vi låter spekulanterna via några klick att enkelt byta luckor, bänkskiva och kakel på din köksbild.

Planritningar – Anpassade 2D och 3D ritningar med och utan möblering för att optimera känslan av din bostad.

Lokaltidningen – Traditionell tidningsannons för den lokala marknaden.

Direktreklam – Utskick i närheten av bostaden för att hitta spekulanter som söker bostad i samma område eller har vänner och bekanta som gör det.

Skyltning i våra butiker – Exponering av bostaden på våra 11 kontor i Göteborgsområdet.

Bankannonsering – Exponering av bostaden på våra samarbetsbankers lokala kontor. Vi samarbetar med SEB och Handelsbanken.

Spekulantregister – Utskick och kontakt med våra köpklara spekulanter som söker bostad i just ditt område.

Kommande försäljning – Ta fördel av vår tjänst Kommande och samla köpare långt innan det är dags för den riktiga försäljningen.

Kontakta oss så berättar vi mer om vilken marknadsexponering vi kan erbjuda för din bostad.