Jonas Johansson Reg. Fastighetsmäklare

Jag har med mina många år i branschen skapat mig en stark kännedom om bostadsmarknaden. Jag arbetar nu med starkt fokus i Linnéområdet med omnejd. Själv bor jag på Linnégatan och ser det som en stark fördel att bo i området jag är verksam i. Tränar ni i slottsskogen så är det inte omöjligt att ni sett mig springa förbi i min marinblå HusmanHagberg-tröja. Jag är från början utbildad i marknadsekonomi men efter några år i fastighetsbranschen bestämde jag mig för att läsa vidare till fastighetsmäklare på Malmö Högskola.

Jag tror att en lyckad bostadsaffär kräver att mäklaren går in med både hjärta och hjärna, något jag har i åtanke i varje del av processen. För mig är varje affär och kund minst lika viktiga och jag lämnar ingenting åt slumpen.

Att jag både lever och verkar i Linnéstaden är verkligen en ynnest och jag tycker att det är lika spännande varje gång jag lyckas upptäcka någon bakgård eller besöka någon av de få trappuppgångar jag ännu inte sprungit i. Områdets underbara estetik och rika restaurang- och caféutbud gör att jag med en äkta passion kan tala varmt om Linné med omnejd.

Kontakta Jonas

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!