Ebba Bergström Reg. Fastighetsmäklare

Med ett brinnande hjärta för lyckade affärer och nöjda kunder tar jag mitt uppdrag som fastighetsmäklare på största allvar och omsorg. Av ett förflutet som elitidrottare och motocrossförare har jag minst sagt fått uppleva vad målfokusering är och vad som krävs av dig, varje dag, för att du ska lyckas nå dina mål.

Jag startade min karriär inom fastighetsbranschen med en anställning som säljkoordinator på HusmanHagberg Göteborg Centrum. Jag kunde inte önska mig en bättre start på min senare karriär som fastighetsmäklare, då jag som säljkoordinator dagligen hjälpte mina kollegor i deras affärer, skötte allt det administrativa, var spindeln i nätet och fick se och uppleva upp- och nedgångar på marknaden. Detta har hjälpt mig att få en gedigen förståelse och kunskap om marknaden och branschen till mitt yrke som fastighetsmäklare. Jag själv är verksam i Göteborgs Östra delar såsom Kallebäck, Örgryte, Skår, Lunden, och Kålltorp för att hjälpa människor med deras största livsaffär.

Du är alltid välkommen att kontakta mig vare sig du vill sälja eller har någon fråga kring mitt arbete. Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta Ebba

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!