Vinn ett mäklararvode!

Vinn ett mäklararvode!

Under 2019-års upplaga av Musikhjälpen så tävlar jag ut möjligheten för en person att vinna ett mäklararvode till ett värde av 50 000 kronor. Alla som skänker 50 kr eller mer till min insamling för Musikhjälpen är med och har chans att vinna.

Årets upplaga av Musikhjälpen äger rum mellan den 9:e – 15:e december i Västerås men insamlingen sker runt om i hela Sverige. Årets insamling sker med fokus på temat Sexuellt våld i krig och konflikt. Detta vill jag Robert Andersson tillsammans med HusmanHagberg Göteborg Centrum/Öster uppmärksamma och bidra till. Därför kommer jag att tävla ut ett gratis mäklararvode! Genom att skänka valfri gåva (minst 50 kr) till min bössa har du chansen att vinna.

Tävlingen pågår till och med då vi ringer in det nya året, tisdagen den 31:e december kl 23:59. När tävlingen avslutas kommer finalister slumpmässigt väljas ut. Jag kommer kontakta dessa finalister under vecka 2 med 5 stycken kunskapsfrågor om HusmanHagberg och Göteborg för att utse en vinnare. Vinnaren kommer att presenteras i våra sociala medier.

Vinsten är ett förmedlingsuppdrag med gratis mäklararvode. Försäljningen måste vara påbörjad senast 31 december 2020. Gäller för försäljning i Göteborg.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte kombineras med andra erbjudanden eller bytas mot kontanter. Vinnaren kan inte byta till annan mäklare utan försäljning sker med Robert Andersson på HusmanHagberg Gbg Öster.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg