KarriärOm oss

Malin Hagberg

Hemma överallt i Gävle / Sandviken

Din mäklare i Gävle / Sandviken

Kontakta mig

Malin Hagberg

Malin Hagberg

Reg Fastighetsmäklare

Gävle / Sandviken

sven

Omdömen från mina kunder

"Proffsigt, duktigt, socialt , kunnigt, mänskligt och otroligt serviceinriktad "
Eva-Britt S2 veckor
Verifierad kund
"Malin Hagberg är en kunnig och erfaren mäklare. Hon har dessutom gott omdöme och en fantastisk social kompetens, vilket är en stor tillgång i yrket. Hon lägger vikt vid goda relationer både till köpare och säljare."
Sten D2 veckor
Verifierad kund
"Man kände sig omhändertagen av Malin. Hon är engagerad och kunnig och svarar snabbt på alla frågor man har. "
Liselotte D4 veckor
Verifierad kund
"Otroligt trevlig och kändes så genuin. Var med på snabba puckar som jag önskade. Hon överträffade mina förväntningar. "
Denice L4 veckor
Verifierad kund
"Malin bemötte mig mycket proffsigt. Hon gav mig goda råd och tips både vid visning, prisbild, och vid försäljningen av min lägenhet. Malin var lätt att få kontakt med och återkopplade snabbt. Hon har varit ett stort stöd vid försäljningen av min lägenhet. "
Christina C12 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att Malin är en driven och framåt person. Som man har lätt att prata med. Har koll på vad hon säljer. Väldigt trevlig. "
Lucas L15 veckor
Verifierad kund
"Så lång text orkar jag inte skriva men gillar Malin "
Stefan E15 veckor
Verifierad kund
"Vi har upplevt att Malin har varit väldigt professionell och hade god bemötande från början. Försäljningen av den nuvarande sålt bostaden har inte varit våran första upplevelse med henne, utan hon har också hjälpt oss mycket med både köp och sälj. Under hela denna resa har hon varit en utrolig och en väldigt positiv människa, som har hjälpt oss att gå igenom en massa trubbel med både köp och försäljning av lägenheten. Hennes personlighet får mig alltid att ha ett leende på ansiktet, vilket är viktigt med tanken på all stress man går igenom under bland annat visningarna. Bemötandet har alltid varit på topp. Våra förväntningar var på en duktig och professionell mäklare, vilka hon har uppnått utan problem. Vi hoppas på att kunna samarbeta med henne igen, med andra fastigheter vi kommer att behöva hantera."
Bibigul S16 veckor
Verifierad kund
"Rolig, trevlig men framför allt påläst och oerhört kunnig. Malin har en oerhörd förmåga att göra paragraftext lättförståelig. "
Mikael S17 veckor
Verifierad kund
"VÄRLDENS BÄSTA MÄKLARE!!! Omhändertagande, DUKTIG, rolig och helt klart rätt person på rätt plats!"
Lisa L20 veckor
Verifierad kund
"Toppen Mäklare koll på allt o dessutom rolig "
Peter H20 veckor
Verifierad kund
"Enormt duktig och professionell! Rekommenderar starkt Malin dom mäklare "
Sara B20 veckor
Verifierad kund
"Jättetrevlig människa och professionell mäklare! Det har varit skönt och tryggt att ha med Malin i processen med bostadsaffären."
Magnus P20 veckor
Verifierad kund
"Malin är otroligt trevlig och även en engagerad och kunnig mäklare. Kan varmt rekommendera till andra. Kände mig trygg genom hela processen."
Anders A28 veckor
Verifierad kund
"Malin bemötte oss på ett mycket bra sätt. Mycket trevligt och vänligt. Hon förklarade allt på ett enkelt sätt. Öppen till frågor. Behjälplig när man behöver. "
Hogir S30 veckor
Verifierad kund
"Utmärkt bemötande. Tydlig och rak, lätt att prata med som en mäklare bör vara. "
Bodil W30 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, lätt att samarbeta med, glad och pigg och trevlig, flexibel. "
Jenny R30 veckor
Verifierad kund
"Fantastik och professionell! "
Marcus M38 veckor
Verifierad kund
"Malin är superduktig på det hon gör, med ett stort engagemang och proffsigt bemötande så fick det oss att känna oss trygga i köpet hela vägen. Tack Malin! "
Celeste C42 veckor
Verifierad kund
"Kort fattat bra. Inga större förväntningar, svårt att säga då det är första gången jag köper en bostad. Bra stöd i allt. "
Erik B42 veckor
Verifierad kund
Jag är en positiv, lyhörd och social person som bor med min man och son i hus i Bomhus där jag är uppvuxen. Båda döttrarna har lämnat "boet" och flyttat till Gävle Strand och till centrala Gävle. Jag har arbetat i fastighetsmäklarbranschen i 34 år varav nästan 26 år på Svensk Fastighetsförmedling i Gävle där jag avslutade min tjänst 2019. Från 1998 har jag varit renodlad bostadsrättsmäklare med många fina meriter såsom bla: 2011, andra plats för flest sålda bostadsrätter. 2013 och 2014, första plats för flest antal sålda bostadsrätter. 2015, andra plats för flest antal sålda bostadsrätter. 2016, Top 10 för flest antal sålda bostadsrätter. 2017 och 2018, tredje plats för flest antal sålda bostadsrätter. 2018 toppades med att jag blev utsedd som Sveriges mest rekommenderade mäklare på Reco. Det värmer extra i hjärtat då det är både säljare och köpare som engagerat sig och tagit sig tid att tycka till om mig som yrkeskvinna. För mig är kunden alltid i fokus och ett högt betyg är ett kvitto på mina goda kundrelationer. Reco hjälper mig att utvärdera mitt arbete så att jag hela tiden utvecklas som mäklare och är dessutom ett stöd för köpare och säljare att hitta bästa mäklaren. Sannolikt är din bostadsaffär en av de största och viktigaste händelserna i ditt liv. Därför är valet av fastighetsmäklare inget som ska lämnas åt slumpen. Du ska ställa höga krav och vara kräsen i ditt val av fastighetsmäklare. Varje affär och kund är unik. Jag sitter på många års erfarenheter och kunskaper. Jag har ett stort engagemang och ambitionen är att arbeta fram en trygg bostadsaffär och att Ni som säljare och köpare självfallet vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. 2020 hittade jag "Hem" till HusmanHagberg som är ett familjärt och etablerat fastighetsmäklarföretag som är lokaliserat vid Gustafsbro med bra parkeringsmöjligheter. Samma år fick jag även Recos utmärkelse för den mäklare i Gävle som fått högst betyg av kunderna. 2022 var jag den mäklare i kedjan som tog silverplatsen i nöjdaste kunder. Hjärtligt välkommen att kontakta mig! Malin

Mina försäljningar

Malin Hagberg

Reg Fastighetsmäklare

0705-852966

malin.hagberg@husmanhagberg.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg