Lena Kock

Hemma överallt i Gävle / Sandviken

Din mäklare i Gävle / Sandviken

Kontakta mig

Lena Kock

Lena Kock

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Gävle / Sandviken

sven

Omdömen från mina kunder

"Suveränt. Kunnig. Hon skötte om allt. Förklarade allr för mig. Jag kände mig värdigt omhändertagen. Kunde inte fått bättre hjälp. Är så mycket nöjd med mitt val med Lena Kock som mäklare. /Eva Forslund "
Eva F5 dagar
Verifierad kund
"Vi fick ett trevligt bemötande och bra information om lägenheten samt svar på våra frågor. "
Ingela S5 dagar
Verifierad kund
"Kompetent, trevlig, realistisk, rekommenderar gärna Lena till andra."
Alice S8 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och professionell mäklare Att känna att jag kan lita på min min mäklare som för dagen arbetar med mitt livs affär. Lena är här och nu under mina kontakter och det känns tryggt. Hon är mån om både säljare och köpare känns det som. "
Ursula V14 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra mäklare! Noggrann och professionell. Vi kände oss trygga med Lena både som köpare och säljare. Hon var vår klippa under försäljningen av vårt radhus. Jordnära, förstående och väl insatt i regler och processer. Glad och lättsam! "
Marie Christina H15 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och proffsig. Mycket engagerad att allt gick rätt till och att jag som köpare förstod varje steg i processen. Flexibel inför våra önskemål. "
David E28 veckor
Verifierad kund
"Helt fantastiskt omhändertagande o bra information kunde inte bli bättre.Tack."
Göran M30 veckor
Verifierad kund
"Varit hjälpsam i allt. Lätt att få kontakt med. Lätt att prata med. Utmärkt bra"
Gunilla L32 veckor
Verifierad kund
"Enkel och smidig försäljning med hjälp av Lena."
Stefan E36 veckor
Verifierad kund
"Lena är en pärla. Hon är en sådan människa som man verkligen vill ha med när man säljer en bostad. Hon är lugn och saklig och förklarar allt på ett sådant sätt så alla känner sig lugna och trygga. Vi hade inte några förväntningar innan vi träffade Lena men efteråt kände vi omhändetagna och trygga. Våran upplevelse med våran mäklare är så här: Lena är bäst. Punkt"
Patrik Olavi S44 veckor
Verifierad kund
"Upplevs professionell och kunnig. Trevligt bemötande och inger trygghet. "
Marie Christina H45 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och professionell i sitt agerande vid försäljningen av mitt boende. "
Sofie E47 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande! Bra återkoppling. Tydlig vid kontraktsskrivning. "
Mikael B47 veckor
Verifierad kund
"Hon gjorde att bra jobb, enkel att ha och göra med."
Tommy P53 veckor
Verifierad kund
"Alltid bra bemötande av Lena! Lika enkelt som vanligt att göra affärer, Aldrig något krångel Topp betyg! 😄🤩"
Mikael S60 veckor
Verifierad kund
"Har blivit mycket väl bemött av Lena. Hon har utfört sitt uppdrag på ett mycket utmärkt sätt. Hon är noggrann och levde upp till alla de förväntningar jag hade. Hon är en behaglig och lyssnande person, en person som inte ger upp utan ger "järnet""
Birgitta S62 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare där vi fick god kontakt och bra information. "
Niclas N70 veckor
Verifierad kund
"Jättetrevlig och kunnig mäklare. En mäklare att känna förtroende till och trygg med, vilket känns jätteviktigt vid en så stor affär. Stort tack, Lena! "
Sara L70 veckor
Verifierad kund
"Personligt,varmt bemötande - flexibel vid behov av ändringar. Rekommenderas! "
Monica Terese K71 veckor
Verifierad kund
Hej Eftersom du läser detta så gissar jag att du är på jakt efter någon som kan hjälpa dig med ditt boende? Jag hjälper dig gärna med allt från värdering till att köpa och sälja bostad. Men det kan vara bra att veta vem du kontaktar därför har jag beskrivit mig och min bakgrund här: Jag är en mycket positiv person som älskar möten med olika människor. Ber du någon beskriva mig kommer du att få svaret att jag är en glad, engagerad och ärlig person som har nära till skratt och får saker att hända. Jag kommer ursprungligen från Sandviken men flyttade till Gävle i slutet på 80-talet och har sedan dess bott både i Bomhus, Sätra och Stigslund. För närvarande bor jag och min man i en bostadsrätt i centrala Gävle. Jag började arbeta som fastighetsmäklare hos HusmanHagberg i Gävle Sandviken år 2013. Det är ett härligt distrikt som ger möjlighet att prata med människor med helt olika behov. Några som vill leva i stadsmiljö och andra som vill bo på landet. I och med att vi hjälper människor med allt från värdering av deras bostäder till att köpa och sälja så kan vi verkligen sätta kundens behov i fokus och följa människorna genom livet. Det gör att vi får förmånen att arbeta i en stimulerande omväxlande miljö där vi förmedlar både lägenheter, villor, fritidshus och även gårdar. För mig är det viktigt att leverera en tjänst som innebär bästa bemötande och högsta kvalitet. Det bästa med att vara mäklare i Gävle och Sandviken är att jag får möta människor med olika behov. Att flytta är att ta ett stort steg i livet och det kan ligga både positiva och negativa anledningar bakom ett sådant beslut. Innan jag började som fastighetsmäklare arbetade jag som sjuksköterska i drygt 10-år men jag ville utvecklas vidare och valde därför att studera till mäklare lite senare i livet. Mina båda yrken stöttar och vägleder mig i varje möte. Jag använder mig av sjuksköterskans lyhördhet och mäklarens kunskap i juridik och båda rollernas driv att göra det bästa för kunden.

Mina försäljningar

Lena Kock

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

0703-660395

lena.kock@husmanhagberg.se

Boka tid med Lena direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg