KarriärOm oss

Lena Kock

Hemma överallt i Gävle / Sandviken

Din mäklare i Gävle / Sandviken

Kontakta mig

Lena Kock

Lena Kock

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Gävle / Sandviken

sven

Omdömen från mina kunder

"Mycket trevlig och proffsig. Mycket engagerad att allt gick rätt till och att jag som köpare förstod varje steg i processen. Flexibel inför våra önskemål. "
David E2 veckor
Verifierad kund
"Helt fantastiskt omhändertagande o bra information kunde inte bli bättre.Tack."
Göran M5 veckor
Verifierad kund
"Varit hjälpsam i allt. Lätt att få kontakt med. Lätt att prata med. Utmärkt bra"
Gunilla L7 veckor
Verifierad kund
"Enkel och smidig försäljning med hjälp av Lena."
Stefan E11 veckor
Verifierad kund
"Lena är en pärla. Hon är en sådan människa som man verkligen vill ha med när man säljer en bostad. Hon är lugn och saklig och förklarar allt på ett sådant sätt så alla känner sig lugna och trygga. Vi hade inte några förväntningar innan vi träffade Lena men efteråt kände vi omhändetagna och trygga. Våran upplevelse med våran mäklare är så här: Lena är bäst. Punkt"
Patrik Olavi S19 veckor
Verifierad kund
"Upplevs professionell och kunnig. Trevligt bemötande och inger trygghet. "
Marie Christina H20 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och professionell i sitt agerande vid försäljningen av mitt boende. "
Sofie E21 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande! Bra återkoppling. Tydlig vid kontraktsskrivning. "
Mikael B22 veckor
Verifierad kund
"Hon gjorde att bra jobb, enkel att ha och göra med."
Tommy P27 veckor
Verifierad kund
"Alltid bra bemötande av Lena! Lika enkelt som vanligt att göra affärer, Aldrig något krångel Topp betyg! 😄🤩"
Mikael S35 veckor
Verifierad kund
"Har blivit mycket väl bemött av Lena. Hon har utfört sitt uppdrag på ett mycket utmärkt sätt. Hon är noggrann och levde upp till alla de förväntningar jag hade. Hon är en behaglig och lyssnande person, en person som inte ger upp utan ger "järnet""
Birgitta S37 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare där vi fick god kontakt och bra information. "
Niclas N45 veckor
Verifierad kund
"Jättetrevlig och kunnig mäklare. En mäklare att känna förtroende till och trygg med, vilket känns jätteviktigt vid en så stor affär. Stort tack, Lena! "
Sara L45 veckor
Verifierad kund
"Personligt,varmt bemötande - flexibel vid behov av ändringar. Rekommenderas! "
Monica Terese K46 veckor
Verifierad kund
"Mycket duktig och proffsig. Träffade näst intill spot on på värderat pris. Snabb från första kontakt till fotografering till visning till sålt hus."
Johan Patrik M51 veckor
Verifierad kund
"Värdens bästa mäklare 👍 bäst 🥇 "
Nina M51 veckor
Verifierad kund
"Lena var hjälpsam och trevlig under visningen, man fick uppfattning om att hon hade bra koll på huset och området. Under varje kontakt var hon öppen på förslag och tillmötesgående. Hon gav ett intryck av tillit. Hon är snabb på att svara och lätt att hålla kontakt med. "
Alma F53 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam. Mån om sina kunder, både köpare och säljare. "
Henrik L53 veckor
Verifierad kund
"Lena är väldigt tillmötesgående och trevlig. Hon gjorde så att försäljningen gick smidigt, snabbt och tryggt. Allt va väldigt proffsigt och vi rekommenderar henne starkt. "
Kathrine Ä53 veckor
Verifierad kund
"Min affär gick väldigt bra och snabbt, Lena fixade med det jag behövde hjälp med och gav råd inför försäljningen 👍🏻"
Patrik H53 veckor
Verifierad kund
Hej Eftersom du läser detta så gissar jag att du är på jakt efter någon som kan hjälpa dig med ditt boende? Jag hjälper dig gärna med allt från värdering till att köpa och sälja bostad. Men det kan vara bra att veta vem du kontaktar därför har jag beskrivit mig och min bakgrund här: Jag är en mycket positiv person som älskar möten med olika människor. Ber du någon beskriva mig kommer du att få svaret att jag är en glad, engagerad och ärlig person som har nära till skratt och får saker att hända. Jag kommer ursprungligen från Sandviken men flyttade till Gävle i slutet på 80-talet och har sedan dess bott både i Bomhus, Sätra och Stigslund. För närvarande bor jag och min man i en bostadsrätt i centrala Gävle. Jag började arbeta som fastighetsmäklare hos HusmanHagberg i Gävle Sandviken år 2013. Det är ett härligt distrikt som ger möjlighet att prata med människor med helt olika behov. Några som vill leva i stadsmiljö och andra som vill bo på landet. I och med att vi hjälper människor med allt från värdering av deras bostäder till att köpa och sälja så kan vi verkligen sätta kundens behov i fokus och följa människorna genom livet. Det gör att vi får förmånen att arbeta i en stimulerande omväxlande miljö där vi förmedlar både lägenheter, villor, fritidshus och även gårdar. För mig är det viktigt att leverera en tjänst som innebär bästa bemötande och högsta kvalitet. Det bästa med att vara mäklare i Gävle och Sandviken är att jag får möta människor med olika behov. Att flytta är att ta ett stort steg i livet och det kan ligga både positiva och negativa anledningar bakom ett sådant beslut. Innan jag började som fastighetsmäklare arbetade jag som sjuksköterska i drygt 10-år men jag ville utvecklas vidare och valde därför att studera till mäklare lite senare i livet. Mina båda yrken stöttar och vägleder mig i varje möte. Jag använder mig av sjuksköterskans lyhördhet och mäklarens kunskap i juridik och båda rollernas driv att göra det bästa för kunden.

Mina försäljningar

Lena Kock

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

0703-660395

lena.kock@husmanhagberg.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg