Sandra Apelqvist Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Jag är född och uppvuxen i Gällivare och älskar att bo här. När jag är ledig är jag gärna med min familj bestående av min man, son och två hundar. Vi älskar skoteråkning på vårvintern och på sommarhalvåret tillbringar vi många timmar i skogen med spår- och apporteringsträning med hundarna. Många lediga timmar tillbringas med vänner runt middagsbordet eller runt en eld i skogen.

Jag blev under mitt första år som mäklare Årets Rookie, andra året kom jag på 3:e plats i mäklarkedjans lista över bäst säjande mäklare och mitt tredje år (2014) som mäklare blev jag Årets Mäklare i både antal och kronor.

Gällivare är en vacker och fantastisk ort att arbeta på då jag får arbeta med alltifrån villor, bostadsrätter och stugor. Min upplevelse av bostadsmarknaden i Gällivare är att den hela tiden är i rörelse. Att arbeta med människor och deras livshistoria. Att få se allt ifrån en person köpa sitt första boende, till att höra en äldre person berätta om hur denne byggt huset för egna händer. Allt detta gör mitt arbete i Gällivare till det bästa tänkbara, och bubblande av härliga historier och erfarenheter.

Kontakta Sandra

Sandra Apelqvist

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare
070-266 68 00
0970-133 45

Se även:

Boka våra mäklare direkt på mäklarbokningen.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!