Brf Laestadiusparken

Gällivare, Centrum

Välkommen till brf Laestadiusparken!

Det hör inte direkt till vanligheterna att kunna flytta till en nybyggd bostadsrätt i så centralt läge som i brf Laestadiusparken, mitt i stan, där vi just nu bygger moderna lägenheter om 2-4 rum och kök. Föreningen rymmer 46 lägenheter med kvaliteter som balkong, hiss samt parkeringsplats i carport. Du har även möjlighet att välja inglasning av balkong som tillval vid köp före årsskiftet. Föreningens gemensamma bastu ligger i hus 1 (det grå huset) som du ser i bildspelet ovan.

I brf Laestadiusparken bor du mycket bekvämt i levande stadsmiljö med närhet till både service och kommunikationer.

Kontakta oss om du vill boka en privat visning. Det går även bra att göra en intresseanmälan på projekthemsidan som du hittar här:

Sandra Apelqvist
Telefon: 070-266 68 00
Epost: sandra.apelqvist@husmanhagberg.se

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg