Välkomna till Brf Grillby Församlingshus

Välkomna till Brf Grillby Församlingshus

Välkomna till Brf Grillby Församlingshus, beläget i pendlarvänliga och barnvänliga Grillby. Arkitektritade och påkostade radhus om totalt 9st radhus, fördelade på två längor om 5 bostäder i den norra längan respektive 4 i den södra längan.

Bostäderna disponerar 105,5 kvm fördelade på 3 plan. Yteffektiva bostäder där entréplanet erbjuder hall med plast för av hängning. Helkaklat badrum med bl.a. dusch och tvättpelare. Stilrent kök, fullt utrustat, med öppen planlösning mot vardagsrum och utgång till uteplats med altan.

En våning upp finner ni två bra sovrum samt rymlig klädkammare med gott om plats. Tredje planet, vindplanet fördelas över ett stort rum som perfekt kan utnyttjas som till exempel allrum, master bedroom eller tonårsvåning. Trivsam gård med grönytor och tillhörande parkeringsplatser.”

I Grillby bor man med fantastiska pendlar möjligheter där man bla når Stockholm på ca 40 min, Uppsala ca 30 min och Västerås ca 25 min. Grillby har gamla anor och landskapet består av till stora delar av  jordbruksmarker och betesmarker, men även många skogsområden. I östra delarna gränsar Mälaren. I Grillby finns bla populära skolor från F-6.

För mer information och intresseanmälan, kontakta ansvarig mäklare:

Oskar Berge:
Tel: 072-22 757 19
Mail:  oskar.berge@husmanhagberg.se

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg