Slutsålt! Brf Skonaren

  Slutsålt!

  Projektet är slutsålt!

  Välkommen till BRF Skonaren! På populärt, barnvänligt och naturskönt område erbjuds nu 9 st radhus i bostadsrättsform. Bostadens 118 kvm är perfekt planerade där man får ett stort socialt entréplan i öppen planlösning samt övervåning med 4 st sovrum. Här får du plats med bilarna precis utanför dörren under carport och kan njuta av den lättskötta tomten. Bostäderna kommer att byggas på ett av Bredsands bästa lägen där grannhusen redan är färdigbyggda. På området finns allt du kan önska dig som badstrand, småbåtshamn och naturen!

  Som boende i Bredsand så har man Natursköna promenadstigar genom Upplandsleden samt svamp och bärskogar alldeles inpå knuten blandat med lugna villagator där barnen kan springa fritt. En kort promenad tar er till Mälaren med både båtklubbar och badplatser.

  Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, cafeér och restauranger med även närhet till natur med promenastråk och natur. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare väl anlagda badplatser och båthamnar. Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt som kan tänkas.

  Projektet är slutsålt, för mer information kontakta:

  Oskar Berge:
  070-013 10 33
  oskar.berge@husmanhagberg.se

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg