Strandnära i vackra Bredsand.

KOMMANDE NYPRODUKTION - Västanfors hus i samarbete med Mälarvillan planerar nyproduktion av 9 stycken bostadsrättsradhus i vackra Bredsand. Föreningen avser att uppföra 3 stycken hus om vardera 3 stycken bostadslägenheter på fastigheten. Detta är ett kommande projekt och i dagsläget undersöker vi om intresse finns för dessa bostäder. Vid intresse vänligen maila dina kontaktuppgifter till enkoping@husmanhagberg.se

Om området:
Badet i Bredsand har ca 400 meter sandstrand, lekplatser och stora ytor för diverse bollspel. Långgrunt och barnvänligt. Vackra strövområden för härliga promenader.

Någon kilometer söderut ligger klubbholmen stadens båtklubb (Enköpings seglarsällskap ESS)

Närhet till Stockholm: tåg ca 40 min. eller ca 70 km motorväg, Arlanda ca 70 km, Västerås ca 25 km. Uppsala ca 40 km

Prisintervall: 2 675 000 - 2 795 000 kr

Månadsavgift: Avgiften kommer att vara ca 4.400 kr, den är ej fastställd ännu. Avgiften planeras inkludera vatten, sopor och ekonomisk förvaltning.
Typ: Radhus
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Antal rum: 5 rok
Boarea: 118 kvm
Byggår: 2020

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg