Slutsålt! Brf Parhusen

  Slutsålt!

  Projektet är slutsålt!

  BRF Parhusen i Fanna mosse består av 7 parhus i två plan om 110 kvm fördelat på 14 bostadsrättslägenheter. Parhusen ligger trivsamt beläget i ett nybyggt kvarter beståendes av fristående villor och har närhet till såväl natursköna strövområdet som till golfbana, fotbollsplaner och med nära avstånd till resecentrum med goda buss- och tågförbindelser.

  Parhusen kommer smälta in i intilliggande villabebyggelse och ha egna trädgårdar med anlagd gräsmatta och altan. Alla bostäder, har egna förråd och uppfarter med plats för två bilar.

  Husen disponeras över ett entréplan med kök från Epoc, där man själv kan vara med och anpassa materialval efter eget tycke och smak. Vidare når man det stora vardagsrummet i vinkel (med möjlighet till extra sovrum) med utgång till altan och trädgård. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Det övre planet fördelas över  3-4 sovrum, allrum och helkaklat badrum. Samtliga sovrum har förvaring i garderober.

  Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, cafeér och restauranger med även närhet till natur med promenadstråk och natur. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare väl anlagda badplatser och båthamnar.

  Kommunen har mycket goda kommunikationsförbindelser för den bilburne  med anslutning till bla E18, riksväg 55 och 70. Kollektivtrafik erbjuder fjärrtåg där man bland annat når Sundbyberg (31 min) T-centralen (39 min) och Västerås (15 min). Med buss når man snabbt Uppsala på 48 minuter.

  Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, amerikansk fotboll, golf, hockey till padel, orientering och friidrott för att bara nämna några.

  Projektet är slutsålt och beräknad inflyttning kommer att ske fjärde kvartalet 2021.

  För mer info om kontakta:
  Oskar Berge:
  070-013 10 33
  oskar.berge@husmanhagberg.se


  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg