Vi söker mäklare!

Vi söker mäklare!

HusmanHagberg Bohuslän etablerades för cirka ett år sedan och har sedan start tagit stora marknadsandelar. Nu har det blivit dags för oss att växla upp ytterligare och därför söker vi dig som jobbat några år eller som är helt klar med dina studier. 

Hos oss får du möjligheten till variationsrikt arbete. Vi förmedlar alla typer av bostäder: bostadsrätter, villor, radhus, fritidshus och kommersiella fastigheter i kommunerna Strömstad, Tanum, Munkedal, Sotenäs och Lysekil. Här får du möjligheten att utvecklas som mäklare och samtidigt ha roligt. Kontoret präglas av en stark familjär känsla och vi hjälper varandra att lyckas. Vi sitter i helt nyrenoverade lokaler på Hamngatan 1 på Smögen. 

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg