Fira med oss och ha chansen att vinna ett fint pris!

  Fira med oss och ha chansen att vinna ett fint pris!

  Äntligen kan vi ses och fira vår invigning, och vi slår på stort! Kom och lyssna på när EM Home pratar inredningstrender, Norrläge har en husvisning i VR och Kroppsbalans berättar om välmående och friskvård. Vi delar ut goodiebags, bjuder på dryck och tilltugg. Och, kanske det största av allt - Vi tävlar ut ett gratis försäljningsarvode.*

  Välkommen den 31 mars mellan 16.00-19.00. Du hittar oss på Drottninggatan 16G, Boden.

  *Villkor: Eventuella annonser, styling, besiktning, och försäkringar ingår ej i vinsten. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter. Bostaden som ska säljas måste ligga i Bodens kommun. Vinsten får endast överlåtas på familjemedlem. Värde mellan 35 000 kr - 75 000 kr beroende på typ av bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg