Saga Nilsson

Hemma överallt i Årsta

Din mäklare i Årsta

Kontakta mig

Saga Nilsson

Omdömen från mina kunder

"Väldigt nöjd med försäljningen. Saga är kunnig, trevlig och hjälpsam! Hon såg till att allt flöt på smidigt och snabbt. Skulle utan tvivel anlita henne igen."
Kasper E17 veckor
Verifierad kund
"Saga var mycket trevlig, tillmötesgående och effektiv. Som köpare kände jag mig trygg med henne och uppskattade hennes sätt att kommunicera. "
Sofia S17 veckor
Verifierad kund
"Väldigt proffsig och hjälpsam mäklare. Rekommenderar varmt."
Yann Stanislas B18 veckor
Verifierad kund
"Saga är en mycket trevlig, lugn o proffsig mäklare. Uppdaterade oss regelbundet vad som var på gång. Hon lyckades trots nedgång på marknaden snabbt sälja vår lägenhet till ett pris över vår förväntan. Vi kan varmt rekommendera henne. "
Ing-Marie K26 veckor
Verifierad kund
"Inget att klaga på. Mycket trevlig."
Patrik C29 veckor
Verifierad kund
"Kommunikativ, kunnig om marknaden och mycket trevlig"
Anna-Karin C29 veckor
Verifierad kund
"Generellt bra bemött och trevlig vid visning av bostaden. Mäklaren står såklart på säljarens sida, men påtryckningar av att skriva på upplevdes vid ett par tillfällen som för högt."
Mattias H31 veckor
Verifierad kund
"Trots en tuffare marknad så var Saga väldigt lugn och proffsig rakt igenom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Saga! "
Emma H31 veckor
Verifierad kund
"Trots en tuff marknad och ett ganska så svalt intresse så ville inte Saga ge upp och vi gick i mål med ett slutpris som är bra! Snabb och bra på att återkoppla, vilket uppskattats mycket! :)"
Cassandra B33 veckor
Verifierad kund
"Vi är supernöjda med vår mäklare Saga och hur smidigt allting har gått."
Filippa B35 veckor
Verifierad kund
"Saga var superproffsig från början till slut. Kände mig supertrygg med henne som ledde mig genom processen, kan varmt rekommendera Husman Hagberg och Saga!"
Beatrice W36 veckor
Verifierad kund
"Vi är supernöjda med Saga som mäklare. Hela processen har känts trygg och proffsig. "
Kajsa E38 veckor
Verifierad kund
"Saga har ett professionellt och tryggt bemötande. Hon var lyhörd för mina önskemål och mina behov kring försäljningen. Trotts en orolig och osäker marknad så hjälpte Saga mig att få precis det pris som jag önskade mig. Jag vill absolut varmt rekommendera Saga!"
Erick G41 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande från början till slut,grym mäklare,supernöjd!!!"
Malin L42 veckor
Verifierad kund
"Toppen bemötande på visningen, under budgivningen och vid kontraktskrivningen. Kommunikationen med Saga gick supersmidigt och hon var både informativ och hjälpsam under hela processen. "
Oliver N51 veckor
Verifierad kund
"Toppenbra bemötande, allt gick smidigt. Snabb och hjälpsam kommunikation kring allt. "
Zofia L56 veckor
Verifierad kund
"Sara är en toppenmäklare glad och jättetrevlig och kunnig bra information inför affären jättebra"
Kristina T59 veckor
Verifierad kund
"Förtroendeingivande, vänlig och duktig"
Karin R60 veckor
Verifierad kund
"Hon är proffsig och trevlig och ärlig men lite slarvig när hon stavar fel i dokument. På det stora hela en mycket bra bild av henne. "
Lena P60 veckor
Verifierad kund
"Saga är precis den mäklaren man behöver när man ska sälja för första gången. Pedagogisk, tydlig och trygg. Vi är jättenöjda!"
Sanaz C60 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Varje affär är unik och alla kunder har olika förutsättningar och behov. Jag utgår alltid från vad som är det bästa för dig, i din situation. Som kund ska du vara trygg med att jag alltid arbetar för att nå det bästa resultatet. Jag har flera års erfarenhet av branschen, i både uppåtgående och nedåtgående marknad och vet hur vi bäst agerar just nu, just för din affär. Jag har också flera års erfarenhet av området då jag hela min uppväxt bott i Hammarbyhöjden och Björkhagen, på flera olika adresser. HusmanHagberg blev mitt val på grund av att det är familjärt. Samt sättet vi jobbar på, ärligt och långsiktigt, det värdesätter jag. För mig är kunskap, kommunikation och målmedvetenhet det viktigaste verktyget. Jag strävar alltid efter nöjda kunder som rekommenderar mig vidare. Mitt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt och gärna anlitar mig igen. Då har jag lyckats.

Mina försäljningar

Saga Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

070-994 44 20

saga.nilsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Saga direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg