Är du mäklare? Välkommen till HusmanHagberg Åre.

Varenda marknadsandel vi har, har tidigare tillhört en konkurrent. Vi är nyetablerade i Åre och tar snabbt andelar. Det är vi stolta över.

Vi älskar att hjälpa våra kunder till deras livs bästa affär. Målet är alltid att kunderna ska bli så nöjda att de väljer att anlita oss igen. Då har vi lyckats. Nöjda och glada kunder är den viktigaste bekräftelsen på att det vi gör är rätt.

Vårt kontor har en stabil grund och de bästa mäklarna, vilket gör att vi kan maximera förutsättningarna för att växa på marknaden. Hos oss finns alla möjligheter att trivas. Vi erbjuder stor flexibilitet att planera din vardag gällande både arbete och fritid, ett mycket fördelaktigt lönesystem och möjligheten till delägarskap.

Nu vill vi förstärka vårt framgångsrika team. På våra kontor jobbar äkta, passionerade vinnare som inte ber om ursäkt för goda resultat. Framgång föder framgång och hos oss får du möjlighet att bli hur framgångsrik som helst. När är du beredd att ta nästa steg i din karriär? Vi är redo. Välkommen till HusmanHagberg. Fastighetsmäklaren.

Är du redo för nästa kliv i karriären, oavsett om du är mäklare eller fastighetsmäklarstudent? Välkommen att kontakta Erik Värendh, Talent Manager, via mail eller på telefon 073-655 48 29.