KarriärOm oss

Mathia Hagelqvist

Hemma överallt i Ängelholm / Båstad

Din mäklare i Ängelholm / Båstad

Kontakta mig

Mathia Hagelqvist

Omdömen från mina kunder

"Toppen på alla sätt! Alltid nåbar och ställde upp med svar på alla frågor omgående mm. "
Martha Josefin B2 veckor
Verifierad kund
"mycket bra kontakt med Maklaren. Mathia är väldigt hjälpsam"
Ilona S2 veckor
Verifierad kund
"Väldigt nöjd med Mathias arbete. Mycket tillgänglig, gav ofta & tydliga uppdateringar om läget. Återkopplade snabbt & en bra säljare. Är sig själv & lyssnar på båda parter. Kan verkligen rekommendera Mathia!"
Martha J18 veckor
Verifierad kund
"Supertrevlig och hjälpsam mäklare, med ambitionen om att alla parter ska känna sig nöjda med processen. Mån om att hjälpa sina kunder så långt som är möjligt. "
Sofia B18 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, lugn, metodisk. Kände mig helt trygg med Mathia under hela köpet, allt från budgivningen till kontraktsskrivningen. Hon blev därför även den som fick förtroendet när jag skulle sälja. Det var ett enkelt val! "
Johanna S18 veckor
Verifierad kund
"Mathia är proffesionell och väldigt trevlig. Hon uppnådde alla våra önskemål och är verkligen den mäklaren jag tyckt bäst om. Det vi uppskattade var ärligheten och öppenheten. Vi sålde vår bostadsrätt snabbt och allt har gått superbra. Vi är tacksamma för den fina hjälpen vi fått"
Juni W21 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött på ett trevligt sätt. Fick snabbt tydliga svar på alla mina frågor och kände engagemang ."
Pia G21 veckor
Verifierad kund
"Mycket ; Tillmötesgående, sympatisk, aktiv, kompetent, god förhandlare, noga med information. Helt enkelt högsta vitsord."
Knut A21 veckor
Verifierad kund
"Hon var väldigt positivt och tillmötesgående. Hjälper en till snabbt avsluta. Mycket trevligt och bra på alla sätt "
Monika P22 veckor
Verifierad kund
"Bästa mäklare i stan! Hjälpt oss vid flera tillfällen och alltid med lyckade avslut. Varm rekommendation! "
Martyna P23 veckor
Verifierad kund
"På visningen blev vi bemötta av Mathia, som på ett trevligt och avspänt sätt informerade oss om huset. Mathia har gett ett fint bemötande där hon dessutom har gjort sitt bästa för att både vi som köpare skulle känna oss sedda och hörda och även säljaren. "
Mia A26 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt trevlig, väldigt kunnig, oerhört hjälpsam! Mathia är den perfekta mäklaren! "
Sören A39 veckor
Verifierad kund
"Mathia sålde vårt hus nu i våras. Kan varmt rekommendera henne som mäklare. Vänlig, kunnig och med en servicenivå långt utöver det vanliga. Kommer aldrig att anlita någon annan. "
Inger Margret L40 veckor
Verifierad kund
"Ett superproffsigt och trevligt bemötande, tydlig info och bra uppföljning. Bra påläst med info och det som behövdes tas reda på fixade hon snabbt. Så än så länge så är Mathia på högsta betyg :)"
Linus Joel H41 veckor
Verifierad kund
"Mathia levde upp till våra förväntningar och fick vår bostad såld snabbt!"
Amanda S41 veckor
Verifierad kund
"Mathia är en oerhört skicklig och kunnig mäklare. Mycket proffesionellt bemötande, kunden i fokus hela vägen! Mathia har nyligen sålt min lägenhet och uppnått alla mina förväntningar när det gäller affären. Kommer definitivt bli fler samarbeten framöver. Rekommenderar starkt!! "
Katarzyna Z45 veckor
Verifierad kund
"Mathia var otroligt respektfull och hade ett fantastiskt bemötande. Jag var ändå köparen, men vet att jag kommer antagligen vilja anställa Mathia som mäklare den dagen jag säljer. Det märktes att hon verkligen gjorde allt för att säljare och köpare skulle känna sig sedda och hörda. Otroligt imponerad. "
Louise J45 veckor
Verifierad kund
"Har alltid blivit proffsigt bemött av Mathia. Skulle rekommendera henna alla dagar i veckan till mina vänner. Hade inte några förväntningar. Visste redan från början att hon är en bra mäklare. "
Lennart Joel H48 veckor
Verifierad kund
"Hon var proffsig och jobbade effektivt och bra. Förtroendeingivande "
Karin Ann-sofie H48 veckor
Verifierad kund
"Jag tyckte att Mathia var professionell och oerhört hjälpsam. Vad gäller försäljningen kunde det inte ha gått bättre. Högt rekommenderad"
Keith David S51 veckor
Verifierad kund
Jag har utan tvekan världens bästa och roligaste arbete! Det jag gillar mest är variationen av arbetsuppgifter, möta människor i olika skeden i livet och att få besöka och förmedla bostäderna. För mig är yrket en livsstil, det är en god förutsättning för att hålla en hög servicenivå och för att göra ett bra jobb. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan år 2011 och startade min karriär i den bästa kedjan, HusmanHagberg! 2011 var även året då HusmanHagberg startades upp i Ängelholm. Ser mig själv som lugn och metodisk, gillar ordning och reda! Är uppvuxen i Munka-Ljungby men har sedan 11 år tillbaka bott i centrala Ängelholm. På fritiden spenderar jag och sambon mycket tid med renovering av vårt hus på Ängavången och fix i trädgården. Vi gör gärna utflykter med våra barn till t ex Hembygdsparken, Järnvägsmuseet eller går på bio på Röda kvarn. Det bästa med Ängelholm är att ha stranden och havet i Skälderviken inom gång- och cykelavstånd! Att kunna ta cykeln ned till stranden på sommaren eller varför inte ta en härlig promenad längs med havet och i den vackra Kronoskogen intill. Eftersom jag vuxit upp i kommunen, så kan jag alla smultronställen och delar gärna med mig av de till er. Hemkär kan man kalla mig, vilket gör att jag är väldigt glad och stolt över att arbeta just här, i mitt älskade Ängelholm!

Mina försäljningar

Mathia Hagelqvist

Reg Fastighetsmäklare

0768-668010

mathia.hagelqvist@husmanhagberg.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg