Vi söker mäklare!

Vi söker mäklare!

HusmanHagberg Ängelholm Växer! Vi söker en glad och drivande fastighetsmäklare att komplettera vårt härliga och framgångsrika gäng som jobbar i Ängelholm och Båstad kommun med utgångspunkt i Ängelholm.

Du får gärna ha ambitioner att själv vilja bli delägare och franchisetagare, nu eller i framtiden. Givetvis är detta inget krav. Vi är idag tre fastighetsmäklare plus en säljkoordinator. Vi hinner inte med oss i vardagen i den utsträckning vi önskar och behöver därför utöka vårt arbetslag.

Vi hoppas att vår framtida kollega är en person som älskar att göra affärer och där människorna i affären är det allra viktigaste. Att du gillar att träffa och hjälpa människor är en självklarhet men att du också ser en vinning av att ha kul på din arbetsplats tillsammans med dina kollegor där ”laget” är viktigare än ”jaget”.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg