Linda Glimmenvall

Hemma överallt i Ängelholm / Båstad

Din mäklare i Ängelholm / Båstad

Kontakta mig

Linda Glimmenvall

Omdömen från mina kunder

"Vänlig, saklig, flexibel och lösningsorienterad. "
Cecilia L27 veckor
Verifierad kund
"Smidigt och enkelt, inga anmärkningar alls!"
Linus J78 veckor
Verifierad kund
"Nöjd med Lindas arbete samt hennes tillgänlighet oavsett tidpunkt på dygnet. Linda fick aldrig chansen att visa hur det hade gått vid en eventuellt budgivning då bostaden såldes innan visning mycket överlag fungera allt utmärkt. "
Alexander Jan-erling N84 veckor
Verifierad kund
"Har både köpt och sålt med lägenhet med hjälp av Linda. Fantastiskt bemötande och en mäklare av toppklass 🤩"
Sofia G89 veckor
Verifierad kund
"Snabbt, enkelt, proffsigt o smidigt. Jag är supernöjd!"
Johanna R99 veckor
Verifierad kund
"Linda är en ytterst professionell mäklare som verkligen levererar på det hon lovar. Vi har haft Linda som säljare av en fastighet i det dyrare segmentet, men också mött henne som representant för säljare vid flera tillfällen, alltid med ett mycket bra resultat. Förutom hög kompetens och kundfokus så har hon verkligen med sig hjärtat i sitt arbete, något som borgar för högt förtroende hos både säljare och köpare. Vi ger henne våra allra bästa rekommendationer!"
Per Roger S105 veckor
Verifierad kund
"Linda är en mycket professionell mäklare som på ett korrekt sätt bemöter såväl köpare som säljare på ett sakligt sätt. Linda skapar ett förtroende och hanterar hela affären personligt men med integritet och skapar ett förtroende för både sig själv och företaget hon företräder. "
Claes S105 veckor
Verifierad kund
"Jag har köpt en bostadsrätt i Ängelholm. Min upplevelse av mäklaren har varit jättebra, dem har tagit emot mig på ett jättebra sätt och jag har alltid känt att jag kan vända mig till dem. "
Sara H105 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande och en seriös mäklare. Håller en ständigt uppdaterad under resans gång."
Johannes B107 veckor
Verifierad kund
"Vi har sålt vårt hus och köpt nytt. Utan Lindas hjälp och enorma driv hade vi inte lyckats med detta. "
Maria W111 veckor
Verifierad kund
"Vi fick en bra kontakt med Linda med vår bostadsköp. "
Meifeng L111 veckor
Verifierad kund
"Sålt villa i Ängelholms kommun. Linda har varit exemplarisk i bemötande och hanteringen under hela försäljningsförloppet. Linda överträffade våra förväntningar."
Anders Douglas S112 veckor
Verifierad kund
"Fick ett bra bemötande genom hela processen. Väldigt trevlig och professionell. Kan varmt rekommendera Linda"
Adrian K112 veckor
Verifierad kund
"Vi upplevde Linda som rak och tydlig, professionell och ambitiös. Vi fick genast förtroende för henne och tror att hon på alla sätt försökte tillvarata såväl våra som säljarens intressen. Vi kan därför rekommendera Linda å det allra varmaste. Köpare Victorias väg 10 i Vejbystrand"
Bodil E113 veckor
Verifierad kund
"Mycket kompetent mäklare. Har både köpt och sålt hus i Vejbystrand med hjälp av Linda."
Karl Niklas H122 veckor
Verifierad kund
"Linda kan beskrivas som professionell ut i fingerspetsarna, ödmjuk, inlyssnande och med ett personligt bemötande i absoluta toppklass. Vi har letat hus och gått på visningar under lång tid och slås av att så många mäklare gärna pratar om sig själva som slipade affärsmän/affärskvinnor med skryt om mångmiljonaffärer. Linda pratar inte på det sättet utan delar istället med sig av sin långa erfarenhet och kunskap på ett väldigt ödmjukt sätt. Dessutom, och viktigast av allt, var att hon sade till oss som förstagångsköpare att hon är lika mycket på köparens sida som säljarens, och att det är viktigt att affären blir bra för alla. Linda verkar ha en ovanligt hög kapacitet att hålla många bollar i luften, hon har varit tillgänglig, pedagogisk och hjälpsam. Kan inte nog säga hur nöjda och glada vi är för att Linda hjälpte oss genom en snårig budgivning till att äntligen hitta hus i vårt drömläge!"
Christian D122 veckor
Verifierad kund
"Linda har hjälp oss sälja vår villa i Ängelholm. Hon har ett stort engagemang genom hela affären, i allt från val av bilder, visningarna och vid kontraktsskrivningen. Hon känns som en mäklare som sällan väljer den enklaste vägen, utan den för kunden bästa!"
Boel E123 veckor
Verifierad kund
"Sålt villa, mycket proffsigt bemötande och våra förväntningar uppfylldes väl."
Pär Johan Mattias O123 veckor
Verifierad kund
"Kompetent, lyhörd, varm och trevlig."
Susanna G131 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Som jag älskar mitt arbete! Efter varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2005 och varit egenföretagare och franchisetagare sedan 2011 så vet jag vad detta arbete innebär. Jag vet vad som krävs av mig som fastighetsmäklare och jag vet vad du som min kund behöver. Jag har varit med i både uppåtgående- och nedåtgående marknader. Jag har träffat och hjälpt människor i sorg, förtvivlan, glädje eller ren eufori. Jag lyssnar, analyserar, ger råd och finns där för mina kunder i vått och torrt. Alltid med ett rakt och ärligt svar. Och alltid med glimten i ögat. Jag är tuff och orädd och gillar att jobba hårt men aldrig på bekostnad av att ha roligt. Men roligt, det har hitintills haft varje dag under mina år som fastighetsmäklare. Jag är en norrländska på vift där Rögle BK var anledningen att jag och min man, som vid den tidpunkten spelade hockey, slumpmässigt bosatte oss i denna gemytliga stad. Här bor och verkar jag idag med ren passion och glädje till mitt arbete där både bostadsrätts- och fastighetsförsäljningar fyller mina dagar och många gånger även kvällar. Variationen av försäljningar skapar både stimulans och variation i vardagen men framförallt ett mervärde för dig som kund -att jag är lika kompetent i båda fallen! Som privatperson tillbringar jag gärna på padelbanan antingen på Valhall eller i sommarsäkra och idylliska Havsbaden där padelspelandet under sommartid kan avslutas med ett havsdopp i Skäldervikens bukt när en svettig match är avklarad. Då jag är ledig och inte själv befinner mig på padelbanan tillbringar jag min tid tillsammans med min familj, där mina tre barn är aktiva i föreningar som FBC Engelholm, ÄFF, Dansfabriken och Engelholmsgymnasterna. Jag och mina kollegor jobbar alla med samma fokus -nämligen att göra bra och lönsamma fastighetsaffärer för våra kunder, alltid med samma höga servicegrad kombinerat med en modern och nytänkande mäklartjänst. De flesta uppdrag vi har får vi på rekommendation från andra nöjda kunder. Vi börjar där andra nöjer sig!

Mina försäljningar

Linda Glimmenvall

Reg. Fastighetsmäklare

0768-668008

linda.glimmenvall@husmanhagberg.se

Boka tid med Linda direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg