Därför välja HusmanHagberg

Vi är stolta att kunna illustrera hur vårt arbetsätt fungerar i praktiken genom att presentera några av de fina rekommendationer våra kontor fått av sina lokala samarbetspartners. Läs gärna vad några av våra partners säger, eller skicka en intresseanmälan så berättar vi gärna mer!

DÄRFÖR VÄLJER vi HusmanHagberg

Vi har valt att samarbeta med HusmanHagberg i västra Göteborg av flera olika anledningar. Det finns gedigen sälj- och mäklarkompetens samt fantastiskt engagemang hos både franchisetagare och personal. De delar PEABs värdegrund och arbetar alltid för kundens bästa. Det finns också en vilja att utvecklas tillsammans med oss på PEAB och vi har kul tillsammans. Vi firar framgångar ihop och kämpar ihop när det går trögare. Tillsammans är vi ett vinnande lag!

Projekt i samarbete med HusmanHagberg Göteborg Väster

Läs mer

HusmanHagberg i Järfälla är rakt igenom en professionell, seriös och verkligt kunnig mäklarbyrå som vi sedan ett antal år har ett mycket framgångsrikt samarbete med.

Projekt Barkarbyfältet i samarbete med HusmanHagberg Järfälla Jakobsberg

Läs mer

BLOOC uppskattar nära samarbetspartners. Husman Hagberg är rikstäckande, har stark lokal förankring och genomför en ambitiös satsning på nyproduktion. Genom att välja Husman Hagberg som preferred partner kan vi bygga långsiktigt och tillsammans vara med och förändra sättet att se nyproduktion på.

Projekt Mörtnäs Hagar i samarbete med HusmanHagberg Värmdö

Läs mer

HusmanHagberg tar hand om försäljningen av bostäderna i brf Fribiljetten i Arenastaden åt oss. De har stor kunskap om marknaden i Solna och tar hand om våra kunder på ett bra sätt.

Projekt Arenastaden i samarbete med HusmanHagberg Solna

Läs mer

Just nu hjälper HusmanHagberg oss med försäljningen av 40 bostadsrättslägenheter i Brf Penningen i Tumba. Vi valde HusmanHagberg för deras goda engagemang och lokalkännedom. Vi har haft ett gott samarbete i flera projekt.

Projekt Brf Penningen i samarbete med HusmanHagberg Botkyrka/Salem

Läs mer

Intresseanmälan

Bli kontaktad

Jag vill veta mer

* Obligatoriskt

Kontakta mig

Jag berättar gärna mer om vårt framgångsrika arbetssätt

Henrik Hagberg

Ansvarig Nyproduktion

073-691 28 62

Henrik Hagberg

Ansvarig Nyproduktion

073-691 28 62

Per Stenmark

Strategisk rådgivare/ Franchisetagare

070-631 81 60

Tomas Eriksson

Strategisk rådgivare/ Franchisetagare

070-884 09 92

Johan Slättberg

Strategisk rådgivare/ Franchisetagare

070 820 44 60

Richard Öhman

Strategisk rådgivare/ Franchisetagare

0738-900 902