Vattenkvarnsgatan 3

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion

Vattenkvarnsgatan 3 , Jakobsberg - Söderdalen , Järfälla

Centralt belägen och helt nyproducerad 1:a på 32 smarta och väl tillvaratagna kvadratmeter. Lägenheten som ligger 2 trappor upp i huset fördelas över en hall med förvaring, duschrum med kakel, klinkergolv och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vidare ett kök med öppen planlösning mot sällskapsdelen som också har utgång till en rymlig balkong mot innergården.Bekvämt gångavstånd till centrumgalleria, pendeltåg och Järfälla Fritidscentrum med hallar för ishockey, tennis, padel och ny simhall med gym.

32 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 277 kr I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Uppskattad förbrukning av varmvatten á 115 kr/mån. tilkommer
Typ:
Lägenhet
Boarea:
32 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
31205
Byggår:
2019-2020
Driftskostnad:
250 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

32 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 6, hiss finns

Avgift

2 277 kr I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Uppskattad förbrukning av varmvatten á 115 kr/mån. tilkommer

Driftskostnad

3 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,584%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss

Byggnadsår

2019-2020

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1990

Övrigt

Nuvarande ägare får nyckeln i mitten av januari 2020, om allt går som planerat, exakt tillträdesdag meddelas senast 3 mån innan, men han har valt att inte flytta in så bostaden kommer att överlåtas i utmärkt skick. Lägenheten är ett klokt val både design- och miljömässigt men framförallt så erbjuder det dig en god funktion och trendiga detaljer. Återvinning av värmen i frånluften, individuell mätning av varmvatten och energieffektiva installationslösningar - hållbart hus med bra miljöstandard. Tillvalskostnaderna behöver inte vara särskilt stora i projektet då grundvalen är av god standard såsom integrerat och rostfritt i köket från Siemens. Ta chansen och bosätt dig i Jakobsbergs mest expansiva område Söderdalen med närhet till pendeltåg, affärsutbud och livsmedelsbutiker, gym samt Järvafältet och dess natur.

Bostaden har genomgående mattlackad ekparkett 3-stav och vitmålade väggar samt presenterar följande planlösning:

Hall
Avhängningsmöjligheter vid hatthylla till höger samt en stor garderob med skjutdörrar och Elfa system till vänster. Här finns även en garderob, linneskåp och städskåp. Säkerhetsdörr.

Kök
Kökssnickerier från Vedum i klassiskt vitt, modell Maja, med handtag i rostfritt. Bra med förvaring och arbetsytor för att vara i en 1 rok med bänkskiva i laminat samt stående kakel i vitt. Maskinell utrustning från Siemens: Induktionshäll, integrerad diskmaskin, ugn i rostfritt, micro i rostfritt, kyl/frys i rostfritt och köksfläkt (Franke).

Allrum och uteplats
Plats för mindre sittgrupp och möjlighet att avskärma en sovalkov. Utgång till stor uteplats balkong på ca 5,5 kvm.

Dusch/wc
Helkaklat duschrum med klinker i grått och kakel i vitt. Duschplats som avskärmas med vägg i glas, wc-stol, handfat med kommod i vitt, spegelskåp med LED-belysning. Praktisk kombimaskin och arbetsbänk i laminat med förvaringsskåp ovan i vitt.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Det ska noteras att det inte är JM eller bostadsrättsföreningen som säljer lägenheten. Säljaren är en privatperson som tecknat upplåtelseavtal, men som av privata skäl har valt att sälja lägenheten. Mot bakgrund härav säljs inte lägenheten till fast pris och budgivning kan förekomma om intresset för lägenheten är stort.
Då byggnadsarbeten i huset och i området pågår så finns de tyvärr ingen möjlighet att se lägenheten invändigt utan den säljs på ritning.
Vi ber dig som köpare att ta del av den ekonomiska planen och föreningens stadgar som finns som pdf-fil under fliken "viktiga dokument".

Förening

Namn

Vattenkvarnen

Om föreningen

Vattenkvarnen i Söderdalen får en del nya typer av planlösningar, där storlekarna på bostäderna varierar från yteffektiva ett rum och kök till rymliga fem­rummare. Lägenheterna fördelas på ett L-format lamellhus om fem våningar samt ett punkthus i fyra våningar med rundade balkonger. Nästan alla bostäder får balkong eller uteplats. Alldeles intill Vattenkvarnen planeras för en grön park med gott om utrymme för lek och aktiviteter, umgänge med familj och vänner, eller att bara strosa runt i. Du som bor här ges alla möjligheter till en aktiv fritid med gångavstånd till både simhall, sporthall och idrottsanläggningar.

Varje lägenhet har ett eget förråd i källaren till respektive hus, där finns även cykelrum och förråd för barnvagnar och rullstolar. Cykelparkering placerar vi också på gården. Längs järnvägen har ett parkeringshus byggts. Provisorisk markparkering ordnas tills garaget är färdigbyggt. I lamellhusets bottenvåning, ut mot Järfällavägen kommer det att finnas en restauranglokal.
I Vattenkvarnen byggs en gemensamhetslokal som kan nyttjas av föreningens medlemmar för privata event eller gemensamma aktiviteter. Här finns också övernattningsmöjlighet om föreningens styrelse beslutar om det.

Läs mer på hemsidan: https://www.jm.se/stockholm-lan/jarfalla-kommun/soderdalen/vattenkvarnen-1/

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

123

TV och Bredband

Avtal tecknas med Telia. Ingår i avgiften. 220kr/mån, ingår i avgiften.

Parkering

51 garageplatser varav 5 st med laddplats och 1 st mc-plats.

Om området

Jakobsberg - Söderdalen

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Söderdalen har ett centralt läge med närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholm central. Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.

Närservice

Förutom ett hundratal butiker och restauranger i Jakobsbergs centrum finns också bibliotek, post- och bankkontor, flera läkarmottagningar samt barnavårdscentral. I Viksjö centrum finns en mycket omtyckt Ica Kvantum. Vid Barkarby Handelsplats finns IKEA och över 80 butiker och varuhus samt Stockholm Quality Outlet.

I Jakobsberg finns ett tiotal grundskolor för årskurs F-5 och flera av dem har även årskurs F-9. De flesta ligger inom promenad- alternativt cykelavstånd från Söderdalen. Här finns även ett tiotal förskolor, både i privat och i kommunal regi. Dessutom finns det många familjedaghem som alternativ till förskola. Inom Söderdalen planeras för två nya förskolor.

Parkering

Ett parkeringshus byggs som bullerskärm mot järnvägen och för besökare kommer det att finnas parkering längs gatorna.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad