Sörbyvägen 33

Bilder

Utgångspris

1 550 000 kr

Bevaka slutpriset

Sörbyvägen 33 , Sörby , Ronneby

Gedigen funkisvilla belägen på hörntomt och återvändsgata. Uppförd på senare 40-tal med en lättskött plåtfasad och flera stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Huset inrymmer 6 rum varav 3-4 sovrum som är fördelat på två plan. Vattenburet värmesystem med fjärrvärme från 2010. Kring huset finns en vacker lummig trädgårdstomt där man kan fånga solen på flera uteplatser. Det finns också ett fristående garage och ett uterum med trädäck. Fiber finns installerat. Huset är besiktigat och dolda fel försäkrat.
Här bor du med närhet till Ronneby centrum som har bra kommunikationer till kringliggande orter.

130 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
130 kvm
Biarea:
60 kvm
Tomtarea:
1 150 kvm
Byggår:
1946
Driftskostnad:
4 231 kr/månad
Utgångspris:
1 550 000 kr

Mer information

Budgivning pågår

Högsta bud: 1200 000 kr

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

130 kvm

Biarea

60 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Sörbyvägen 33!

Välkomnande entréhall med slitstarkt klinkergolv och plats för avhängning. Går vi rakt fram kommer vi direkt in till vardagsrum och kök som ligger med en öppen planlösning. Köket är av äldre standard och har vita luckor, bänkskiva i laminat och vitt kakel över bänk. På golv ligger ett brunmålat trägolv.
Intill köket ligger matrum och vardagsrum som har stora fina fönsterpartier i varje hörn som släpper in rikligt med ljus. Här finns flera umgängesytor och det ryms ett rejält matbord och även soffgrupp och soffbord.
På entréplan finner vi också ett musikrum eller sovrum med inbyggd förvaring. Här ligger ett fint gammal trägolv bevarat.
Duschrummet renoverades 2009 och är helkaklat med golvvärme i brunguldigt och vitt.

Tar vi trappan upp kommer vi till en liten trapphall som har plats för en fåtölj, här finns utgången till balkongen som har ett härligt västerläge. På detta plan finns tre stycken sovrum alla med trägolv.
Master-bedroom rymmer dubbelsäng och har inbyggd förvaring. Här är det också stora fönsterpartier i husets hörn som ger ett härligt ljusinsläpp. De andra två sovrummen fungerar bra som barnrum, gästrum eller kontor. På övre plan finns också ett allrum som så önskas kan göras om till ett ytterligare sovrum. Halvkaklad wc med tvättställ och kommod.

På källarplan kommer vi först till ett utrymme som har groventré och som idag används som torkrum, på golv ligger klinkers (-10) och i tak finns infällda spootlights. Vidare kommer vi till husets tvättavdelning som är utrustat med tvättmaskin (Asko -13) och torktumlare (Siemens -17), i tvättutrymmet står också anläggningen för fjärrvärmen. På källarplan finns två stycken rum, ett av dem är inrett och angränsar till bad- och duschrummet. Det andra är oinrett och används som förråd. Bad-och duschrummet är helkaklat i ljusa beiga toner och har både dusch med duschvägg och massagebad.

Kring huset möts vi av en fantastisk trädgård där man genom en promenad känns som man färdas genom olika rum. Här finns flera lummiga uteplatser där man kan fånga både solen och skuggan. Det finns ett fristående uterum med skjutdörr, utanför detta ligger ett trädäck med ett tak av växtlighet. En bit av trädgården har en plan gräsmatta som ter sig för lek eller rekreation. I trädgården kan man bl.a. hitta Sydbok, Rododendron, Magnolia m.m.

KÖK
Äldre kök med vita luckor, bänkskiva i laminat och vitt kakel över bänk. Köket är utrustat med spis (Husqvarna), spisfläkt (Elvita), diskmaskin (Siemens -15), kombinerad kyl och frys (Siemens -18).
På golvet ligger ett brunmålat trägolv, grönmålad bröstpanel på vägg och över denna brunmålad vägg samt brun mönstrad tapet.

DUSCHRUM ENTRÈPLAN
Helkaklat duschrum i brunguld och vitt med golvvärme renoverat 2009. Utrustat med wc, tvättställ med kommod och dusch.

WC ÖVRE PLAN
Halvkaklad wc med tvättställ och kommod. Vitt kakel samt en gulfärgad mönstrad fondvägg.

BAD- OCH DUSCHRUM KÄLLARPLAN
Helkaklat bad- och duschrum i beige färgade toner utrustat med wc, dusch med duschvägg (-10), massagebad och tvättställ med kommod. (Förberett för att sätta in pax-fläkt)

Vind tilläggsisolerad 2006. I samband med att fasaden byttes gjordes också en tilläggsisolering (detta gjordes av föregående ägare).

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla med källare

Byggnadsår

1946

Uppvärmning

Fjärrvärme (Cetetherm -08)

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 april 2018
Energiklass: F
Energiprestanda: 158 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Grundmur: Betongblock
Stomme: Trä
Fasad: Plåt
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Balkong i västerläge med utgång från trapphall på övre plan.

Larm Verisure.

Fastighetsbeteckning

Malakiten 3

Övriga byggnader

Fristående garage med plats för en bil. Mysigt fristående uterum med skjutbar glasdörr. I anslutning till detta finns ett trädäck med ett tak av växtlighet.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

50 773 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 24 535 kr
El: 13 954 kr
VA: 9 484 kr
Renhållning: 2 800 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Uppvärmning: Beräknat på 30 000 KWh VA: Årsförbrukning 183 kubikmeter. Renhållning: Avfall 14 dagars tömning, återvinning 28 dagars tömning. Nuvarande ägare har försäkring via Folksam kostnad är 2445 kr/år inkl. hemförsäkring, trygghetsavtal Anticimex 1705 kr/år. Fastighetsavgift 4395 kr/år (2018) betalas utöver.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

586 000 kr, varav byggnadsvärde 404 000 kr

Summa pantbrev

1 600 000 kr

Tomt

Areal: 1 150 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Mysig lummig trädgårdstomt med många vackra växter. Flera uteplatser där man kan utnyttja alla väderstreck och liten anlagd trädgårdsdamm.
Stensättning runt hus.
Fiber finns installerat.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Viktiga dokument

Om området

Sörby

Sörby är ett bostadsområde beläget norr om centralorten Ronneby, Blekinge län, och gränsar till de sydligaste delarna av Kallinge tätort.
Ronneby är en stad i hjärtat av landskapet Blekinge och ligger mitt emellan städerna Karlshamn och Karlskrona.

Storleksmässigt är Ronneby kommun knappt 83 000 hektar stort och befolkningstätheten ligger på cirka 35 invånare per kvadratkilometer. Antalet invånare i kommunen är cirka 29 000 och i tätorten bor cirka 13 000 invånare.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra till och från Ronneby med buss, tåg och även flyg ifrån Kallinge flygplats, tio min ifrån Ronneby. Det går tåg till Malmö/Köpenhamn från morgon till kväll, sju dagar i veckan. Flygen går till Stockholm, både till Arlanda och Bromma.
Från Sörby är det ca 2,5 km till tågstationen.

Närservice

I staden finns det gott om restauranger med både internationellt och svenskt kök. För storhandlingen finns bl.a MAXI, Lidl och Willys. Det finns flera butiker, caféer och Centrumbiografen.
Det finns också flera förskolor, skolor och gymnasieskolan Knut Hahn.
I Ronneby finns också vårdcentral och flera apotek.

Parkering

I Ronneby centrum är det gratis att parkera, dock behöver du en P-skiva som finns att köpa i de flesta butiker, Stadsbiblioteket och Turistinformationen.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Cecilia Tibblin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad