Målarprinsens väg 2

Bilder

  • Såld!

Målarprinsens väg 2 , Tyresö Strand , Tyresö

Toppfin liten lägenhet med stor altan i eftermiddags- och kvällssol. Öppen planlösning mellan vardagsrum och modernt kök med matplats. En vägg är uppsatt i vardagsrummet för att skapa ett avskilt sovrum. Rymligt WC/duschrum. Närhet till trevliga Strandtorget med butiker och restauranger.

42 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
3 354 kr Inkl värme, vatten, kabel-TV och P-plats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
42 kvm
Våning:
Byggår:
1999
Driftskostnad:
462 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

42 kvm

Rumsbeskrivning

Hall med ljust klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns 3 garderober.

WC/dusch med kaklade väggar och våtrumsmatta. WC, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning samt dusch med infällbara väggar. Föreberett för tvättmaskin.

Vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Stort och fint ljusinsläpp genom både fönster och altandörrar i glas. Här har man satt upp en vägg i vardagsrummet och på det sätt fått ett avskilt sovrum, även det med parkettgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrummet har utgång till en stor insynsskyddad altan i fint västläge med eftermiddags- och kvällssol.

Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket har skåp med vita luckor och vitt kakel. På golvet ligger ett schackrutigt laminatgolv. Köket är utrustat med spis med häll, fläkt Bosch, diskmaskin Siemens, kyl/frys Electrolux.

Ljus och trevlig matplats vid fönstret.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

3 354 kr Inkl värme, vatten, kabel-TV och P-plats

Driftskostnad

5 550 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Försäkring: 1 350 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

6,82%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

2-våningshus

Byggnadsår

1999

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 6 maj 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 171 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Ett vindsförråd tillhör lägenheten.

Förening

Namn

Brf Penseln 2

Om föreningen

Föreningen har 12 lägenheter, samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Lägenheterna är fördelade enligt följande:
4 st med 1 rok och 8 st med 2 rok, totalt 624 kvm boendeyta. Fräsch tvättstuga med tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp finns på gården. En parkeringsplats till varje lägenhet. Möjlighet finns till däckförvaring.

Kabel-TV och bredband via ComHem.
Överlåtelseavgiften till föreningen betalas av köparen.

Om området

Tyresö Strand

Tyresö Strand är ett attraktivt och växande villaområde med närhet till havet - Erstaviken gränsande i norr. Mycket grönområden och med omgivningar i kulturhistorisk miljö med bl.a.Tyresö kyrka och Tyresö slott med sin vackra slottspark.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt finns smidiga bussförbindelser mellan Tyresö strand och Gullmarplan, T-centralen, Haninge och Nacka.

Linje 814 går mellan Tyresö strand och Gullmarsplan under rusningstrafik med avgångar var 20:e minut, resan tar ca 35 min.

Linje 824 går mellan Tyresö strand och Handenterminalen under hela dagen samt passerar Tyresö Centrum.

Från hållplats Strandallén går linje 875 till Tyresö Centrum och Gullmarsplan. Linje 815 till Gullmarsplan samt linje 815C till Vattugatan (T-centralen) under rusningstrafik.

Med bil så tar man väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

Strandtorget är närmaste centrum med en livsmedelsbutik med postservice, café/inredningsbutik, restauranger, frisörsalonger och bibliotek. I närbelägna Tyresö Centrum finns i princip tillgång allt ett modernt centrum kan erbjuda. Närmaste skolor är Strandskolan, Tyresö skola med förskola. Det finns flera förskolor i närområdet, så som Strandpärlan, Hästhagen, Slottsvillan, Rotvik och Stjärnan.

Karta

Hör av dig till Heléne Jernestrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad