Borgarfjordsgatan 21 A, våning 11

Bilder

Utgångspris

3 695 000 kr

Bevaka slutpriset

Borgarfjordsgatan 21 A, våning 11 , Kista , Stockholm

- Accepterat Pris
- Ring för att boka privatvisning
- Centralt och modernt boende i populära Kista Torn! Genomtänkt planlösning med största modellen av badrum med egen tvättstuga samt en separat gäst-wc. Svart kök med smakfulla och praktiska tillval som full size kyl & frys samt en matplats för 6-10 personer.

Föreningen erbjuder ett varmgarage med lediga platser i huset. Här finns även en takterrass på våning 36 som kan disponeras fritt samt en festlokal och bastu som kan abonneras på våning 36. 2 gästlägenheter finns även i föreningen samt källarförråd till samtliga lägenheter.

Här bor du granne med Sveriges mest öppna galleria med shopping, foodcourt, matbutiker och flertalet gym. Här finns även tunnelbana som tar dig till City på 18 minuter! För dig som gillar att resa finns här även taxiterminal samt flygbussar som tar dig till Arlanda och Bromma. Kista är ett nav av kommunikationer med lokalbussar som tar dig till hela norra Storstockholm.
I området finns även flertalet förskolor och skolor samt Internationella Engelska Skolan.

98 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 083 kr inkl värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
98 kvm
Våning:
11, hiss finns
Lägenhetsnummer:
12103
Byggår:
15/16
Utgångspris:
3 695 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

98 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus och välkomnande hall med ljusinsläpp från vardagsrummets fönsterparti. Hallen är utrustad med garderob med skjutdörrar i vitt samt spegelglas. Ekparkett och vitmålade väggar samt säkerhetsdörr.

Badrum: Stort badrum med egen tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare från välkända märket Siemens. Ovanför dessa finns praktisk bänkskiva och vita väggskåp. Rymlig duschplats med dubbla glasdörrar samt möjlighet att installera badkar för den som önskar. Badrummet är även utrustat med wc, handfat med kommodskåp och spegel med belysning. Mörkgrått klinkergolv samt vita helkaklade väggar.

Gäst WC: Perfekt för stora familjen eller när gästerna är på besök. Grått klinkergolv, vitmålade väggar samt helkaklad vit vägg vid handfat. Här finns även eluttag samt spegel med belysning och spotlightbelysning i taket.

Klädkammare: Rymlig klädkammare med gott om plats för förvaring. Ekparkett och vitmålade väggar.

Kök: Vedum-kök med mörka träluckor och vitvaror i svart utförande från välkända kvalitétsmärket Siemens. Köket är utrustat med full size kyl och frys, inbyggd micro, inbyggd köksfläkt, varmluftsugn, induktionshäll samt integrerad diskmaskin. Dubbel diskho med engreppsblandare samt gott om arbetsytor på ljus bänkskiva med vitt kakel ovan. Här får 6-8 personer plats vid matbordet invid fönsterparti med härlig utsikt. Ekparkett och vitmålade väggar. Här finns möjlighet att göra om matplatsen till ett fjärde sovrum och ha en matplats i det rymliga vardagsrummet.

Vardagsrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum med ljusinsläpp från fönsterparti samt från loggian med glasväggar. Ekparkett och vitmålade väggar

Sovrum 1: Ljust sovrum med plats för enkelsäng och ytterligare möblemang. Ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 2: Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt sängbord på vardera sida. Ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 3: Rymligt sovrum med plats för enkelsäng och förvaring. Ekparkett och vitmålade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

11 av 35, hiss finns

Pris

3 695 000 kr Utgångspris

Avgift

5 083 kr inkl värme, kallvatten

Andel i föreningen

0,453%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

15/16

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk FTX Från & Tillluftsventilation

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 maj 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 93 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tomträtten Danmark 6

Övrigt

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) om 220 kr/månad. Månadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd, och parkeringsplatser finns i husets varmgarage. Separata cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd finns på entréplan samt i källaren.

I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterass 120 meter upp på våning 36! Gästlägenheter finns även att hyra i föreningen.

Förening

Namn

Brf Kista Torn

Om föreningen

Med sina 35 bostadsvåningar blir Kista Torn Stockholms högsta bostadshus. I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterrass 120 meter upp på våning 36!

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd. Parkeringsplatser finns i varmgarage i huset som nås via trapphuset. Separata cykelförråd och rullstolsförråd finns i på entréplan samt i källaren. Föreningen har gästlägenheter som kan bokas mot avgift.

Antal lägenheter

266

Antal lokaler i föreningen

1

Parkering

Föreningen har 177 garageplatser, varav 11 mc-platser, i varmgarage. P-plats: 1000 kr/månad. MC-plats 500 kr/månad.
Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Q-Park. Certego hanterar även nycklarna/taggarna som går till garageporten och entrédörrarna. Kontakta därför Q-Park om du har frågor angående hyresavtal och om du vill beställa fler eller har tappat bort någon nyckel kontaktar du Certego.

Q-Park nås på följande kontaktuppgifter: 0771-96 90 00
Certego hanterar brickor för in-/utfart i garaget:
http://www.certego.se/sv/site/certegose/hitta-oss/stockholm-kista/

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén.

I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

För miljöns skull är det viktigt att alla i föreningen hjälps åt att sortera sopor, dessutom minskar det föreningens kostnader för sophämtning.

För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ramzi Hamam eller Andre Zadeh för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Andre Zadeh

Andre Zadeh

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

073-748 02 98

andre.zadeh@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad