Lustgårdsgatan 20, 1 tr

Bilder

Utgångspris

3 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Lustgårdsgatan 20, 1 tr , Kungsholmen Hornsbergs Strand , Stockholm

Välplanerad och modern 2:a med stor balkong på insynsskyddat och soligt läge. Stabil och välskött förening. Garage i huset med lediga platser!

50 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 180 kr inkl. värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
50 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
9952
Byggår:
2015
Driftskostnad:
340 kr/månad
Utgångspris:
3 495 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

50 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning och skoställ.

Vardagsrum

Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffa, tv-hörna och matplats för stora sällskap. Öppen och social planlösning mot köket. Här nås den rymliga balkongen.

Sovrum

Väl tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och arbetshörna invid fönster. Här nås den rymliga klädkammaren.

Kök

Stilrent och välutrustat kök med goda förvaringsmöjligheter i över - och underskåp med vita luckor. Här bjuds induktionshäll, fläkt, ugn, mikro, kyl/frys och matkvarn i diskhon.

Badrum

Fräscht badrum med klinkergolv, golvvärme och kaklade väggar. Utrustat med wc, dusch, tvättställ med kommod och kombinerad tvätt -och torktumlare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 11, hiss finns

Pris

3 495 000 kr Utgångspris

Avgift

2 180 kr inkl. värme, VA

Driftskostnad

4 080 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 080 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,438%

Andel av årsavgiften

0,444%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 februari 2018
Energiklass: -
Energiprestanda: 78 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Välmågan 7

Förening

Namn

Brf Västermalm Atrium

Om föreningen

Brf Västermalms Atrium registrerades hos Bolagsverket den 6 december 2012. Föreningen omfattas av två flerbostadshus med 14 våningsplan i hus 1 samt 15 våningar i hus 2. Fastigheten är en tredimensionell fastighetsbildning, vilket innebär att föreningens fastighet har delats av horisontellt under föreningens garage. Föreningen innehar 165 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 3 lokaler med hyresrätt.

Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang och preliminärdebitering sker månadsvis, med kvartalsvis avräkning mot uppmätt förbrukning.

Överlåtelseavgiften är 2,5 % av gällande prisbasbelopp. Pantsättningsavgift är 1 % av gällande prisbasbelopp.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

165

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

Ownit är leverantör av bredband/TV/telefoni.
Tillkommer som obligatoriska tillägg om 220 kr på månadsavgiften.

Parkering

Till fastigheten hör garage som är placerat under husen, består av 78 st. bilplatser och 5 MC-platser. 20 st. av bilplatserna är utrustade med laddboxar. Pris för bilplats är f n 1 800 kr/månad med tillägg av 200 kr/månad för de med laddbox. Pris för MC-plats är f n 500 kr/månad.
För närvarande finns 13 lediga platser (Inga Mc platser lediga). I föreningens garage finns även en mycket uppskattad bilpool via Elbilio.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja, min. ägarandel 10%.

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1113 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Övrigt

Gemensamma utrymmen: Källarvåningarna innehåller garage, undercentral för el och VVS, lägenhetsförråd samt cykelrum. På entréplan finns postboxar samt cykel-, barnvagns- och rullstolsförråd
Föreningen har en privat förskola, Kids2Home Atrium, som kommer att ha små barngrupper med ca 12-13 barn i snitt per avdelning. Kids2Home Atrium har sin egen kock som gör all mat från grunden, samt erbjuder föräldrarna extra tjänster såsom lunch- och middagslådor. Även barnpassning kvällar och helger finns för den som önskar.

Om området

Kungsholmen Hornsbergs Strand

Hornsbergs Strand är ett attraktivt och expansivt område som vuxit fram under de senaste åren. Här bor man invid Ulvsundasjöns glittrande vatten med närhet till Fridhemsplans citypuls. Vid närbelägna Kristinebergs Strand finns båthamn och badbryggor.

Detta område har en tydlig innerstadskaraktär med bostäder, affärer, service, bilfritt torg och en ny prisbelönt strandpromenad. Kristinebergs slottspark ska göras om och bindas samman med Ulvsundasjön. En marin mötesplats med färjehamn och restauranger med uteserveringar planeras längs med strandpromenaden. Längst ner mot vattnet finns en solterrass av trä och den fina parken med bl. a skateboardramp, fotbollsplan, naturstig, plaskdamm och stora gräsklädda lekytor. Här kan man ta ett dopp samlas för en picknic eller njuta av solnedgången och utsikten. I den nyöppnade gallerian som ligger alldeles runt hörnet finner man kontor, butiker, restauranger, apotek, systembolag samt Ica Maxi. Lindhagensgatans esplanad blir huvudstråket.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda. Kort promenadavstånd till T-bana Stadshagen (blå linje) som tar dig till T-centralen på 5 minuter. Ca 8-9 minuters promenad till T-bana Kristineberg (grön linje). Två busslinjer 49 och 56 trafikerar området. Med bil tar man sig snabbt ut på Essingeleden och det tar endast ca 10 minuter till Bromma flygplats. Det planeras även en spårväg som ska sträcka sig över hela innerstaden.

Närservice

I området finns även fina promenadstråk, joggingspår och cykelbanor längs vattnet. SATS, Fitness24Seven och Puls & Träning m.fl gym har öppnat i området. Närliggande Ballbreaker erbjuder aktiviteter såsom diskobowling, golf, biljard m.m. Här finns också restaurang och sportbar. I kvarteret Eden finns två daghem. Utöver detta finns i närområdet 5-6 daghem och fler planeras i samband med utbyggnaden i området. Det finns även 3 grundskolor (Kullaskolan, Stadshagsskolan och Stefanskolan). Nära även till S:t Görans Gymnasium.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anders Lindskog för mer information!

Anders Lindskog

Anders Lindskog

Stockholm Kungsholmen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0704-25 62 00

08-520 015 19

anders.lindskog@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad