Jämtlandsgatan 104

Bilder

Accepterat Pris

2 695 000 kr

Bevaka slutpriset

Jämtlandsgatan 104 , Vällingby Centrum , STOCKHOLM

Välkommen till denna mycket trevliga och välplanerade 3:a om ca 70 kvm med närhet av Vällingby C.

- Populär förening
- Stambytt badrum
- Inglasat balkong
- Goda förvaringsmöjligheter

Varmt välkomna!

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 854 kr inkl värme, VA, kabel-tv basutbud
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
1148
Byggår:
1952
Driftskostnad:
379 kr/månad
Accepterat Pris:
2 695 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen in till denna pärla! Här finns gott om förvaring i den inbyggda hatthyllan och i garderoberna intill hallen. På väggen finns en ljusmönstrad tapet och på golvet ligger ett laminatgolv med mönster av klinker.

VARDAGSRUM
I anslutning till hallen ligger ett luftigt vardagsrum med genomgående vita väggar och ekparkett. Bra social yta med plats för soffgrupp, mediamöbel och bokhylla med mera. Utgång till balkong från vardagsrummet.

BALKONG
Mysig balkong med utsikt mot natur och lekpark. Avnjut en kaffe i detta lilla inglasade extrarum året runt. Plats för utemöbler och diverse.

KÖK
Hemtrevligt kök med vit skåpsinredning och stilfull svart mosaik. Köksluckorna är vackert utsmyckade och ovanför diskho finns två vitrinskåp för förvaring av finporslinet. Köket är utrustat med spis, ugn och fläkt. Mikrovågsugn från Whirlpool och kombinerad kyl/frys från Siemens. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett laminatgolv med mönster av klinker. Fantastisk utsikt från fönstret med matplats.

MASTER BEDROOM
Harmonisk master bedroom med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring. Vitmålade väggar, ekparkett och en rogivande utsikt.

SOVRUM 1
Lätt möblerat sovrum med vitmålade väggar och klassisk ekparkett. Även här möts man av en lummig och rogivande utsikt. Plats för säng, sängbord, garderob och skrivbord med mera.

KLÄDKAMMARE
Kvadratsmart klädkammare med fantastiska förvaringslösningar. Här finns klädstänger, hyllor, utdragbara lådor och skoställ. Vitmålade väggar och ekparkett.

BADRUM
Helkaklat badrum i sobra färger. Interiören består av ett handfat, spegelskåp, duschkabin och vägghängd wc. Badrummet är även utrustat med en tvättmaskin från Bosch samt två vädringsfönster för dagsljus och ventilation.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1, hiss finns ej

Pris

2 695 000 kr Accepterat Pris

Avgift

3 854 kr inkl värme, VA, kabel-tv basutbud

Driftskostnad

4 550 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 2 150 kr

Andel i föreningen

0,8239%

Andel av årsavgiften

0,8239%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1952

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd.
Energiprestanda: 169 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Till bostaden tillhör ett förråd.

Förening

Namn

Ritbrädet 1

Om föreningen

Brf Ritbrädet 1 bildades 2007 och är belägen på Jämtlandsgatan 70 - 116 i Vällingby. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2009 och består av elva flerbostadshus om 3 våningar med 189 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 1952.

Föreningens tvättstuga ligger på hörnet av Jämtlandsgatan 108 i källarplanet. Föreningslokalen är belägen på gaveln av Jämtlandsgatan 80. Där träffas styrelsen varje vecka och de svarar på frågor på måndagar 18.30-19.00. Föreningen har 63 st garage och alla belägna i husen mot Jämtlandsgatan. Garagen hyrs ut för 582 kr per månad. För information om lediga garage eller kö därtill kontakta styrelsen på: garage@ritbradet1.se

Ekonomisk förvaltare är Agenta Förvaltning. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift betalas av köparen. Föreningen planerar avgiftshöjningar med 2 % vid varje årsskifte.

I föreningens fastighetsförsäkring ingår en bostadsrättsförsäkring vilket innebär att föreningens medlemmar inte behöver ha det sk. bostadsrättstillägget på sina hemförsäkringar.

I alla lägenheter finns bredbandsanslutning från Ownit via fiber och tv/bredbandsuttag från Com Hem. Föreningen har en gruppanslutning med 700/700 mbit/s från Ownit. Det innebär att telefon- och bredbandsavgiften ingår i månadsavgiften till föreningen, men du betalar själv för tillkommande tjänster så som samtalskostad och betal tv-kanaler. Grundutbud av tv tillhandahålls både via ComHem och Ownit.

Föreningen har nyligen renoverat portar och trapphus och de planerar för fönsterrenovering och fasadrenovering men det är inte bestämt när det kommer att ske.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.ritbradet1.se.

Ekonomi

Föreningen har ett stort dolt kapital i form av hyresrätter

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad