Sälj din bostad på HusmanHagbergs Stora Förhandsvisning!

Funderar du på att sälja ditt hus? I vinter arrangerar vi återigen succén HusmanHagbergs Stora Förhandsvisning. Ta chansen att göra en verkligt bra bostadsaffär, ge de hetaste köparna möjlighet att få förhandsinformation om din Kommande® bostad innan den officiellt blir till salu.

STORA FÖRHANDSVISNINGEN – ETT EVENT SOM SÄLJER

Vi bjuder in köpsugna gäster vill våra kontor där vi gläntar på dörren till ett antal Kommande® bostäder och bjuder på mingel och tilltugg. På eventet skapar vi största möjliga intresse runt bostäderna som visas och kan presentera fördelarna med din bostad för köpare som verkligen är intresserade. Det ger oss ett gyllene tillfälle att kunna presentera din bostad på det mest optimala sättet utifrån varje spekulants situation, önskemål och drömmar.

SÄLJA NU, SEDAN ELLER BARA KANSKE?

Vår tjänst Kommande® gör att spekulanterna får reda på att ett ännu bättre alternativ är på väg – och maximerar förutsättningarna till en bra affär när du är redo. Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare så är Kommande® en tjänst som du garanterat har stor nytta av. Det är vårt beprövade sätt att skapa förväntan, nyfikenhet och köplust för din bostad på marknaden, samtidigt som du får både råd och tid att genomföra värdehöjande förändringar eller förbättringar. Du förbereder försäljningen i lugn och redan nu och är redo när det väl blir dags att sälja. Vi testkör din bostad på marknaden och kan på så sätt hjälpa dig att göra en riktigt bra affär.

BOKA DIN PLATS!

Genom att presentera din bostad som Kommande® på Stora Förhandsvisningen når du en större marknad genom extra marknadsföring i samband med eventet – och köparna får veta mer än vad de får av en vanlig annons på webben. När du är redo att sälja är sedan allt förberett – vi har maximerat förutsättningarna. Bostaden erbjuds på allra bästa sätt till spekulanter som väntat på att få komma på visning. Kan det bli bättre?

Fyll i formuläret nedan för att veta mer och boka din plats redan idag!

Kontakta oss

 

* Obligatoriskt