HusmanHagbergs styrelse

Från vänster

Mats Dahlström, Delägare, Senior Advisor

Mats är fastighetsmäklare och franchisegivare och har tidigare drivit egna kontor inom kedjan. Han är starkt delaktig i HusmanHagbergs utveckling och har ett stort engagemang för och driver kundservice- och kvalitetssäkringsfrågor inom kedjan. 
Mats är också den som är medarbetarna behjälpliga när det gäller mäklarfrågor.

Camilla Hagberg

Camilla har en ekonomimagisterexamen med inriktning organisation och management. Idag arbetar hon som kundutvecklare för Key Accounts på Bring Citymail och jobbar med flera av Sveriges största bolag inom telecom, media, bank och försäkring. Tidigare har Camilla arbetat med B2B-försäljning inom IT och logistik. Under sin gymnasie- och universitetstid arbetade hon periodvis på HusmanHagbergs huvudkontor samt på några lokalkontor.

Niklas Wikegård

Före detta elit-ishockeycoach med drygt tjugo års ledarerfarenhet från ishockey. Niklas applicerar sina erfarenheter inom sportens värld till affärsvärlden genom ett utpräglat tävlingsinriktat mindset. För närvarande arbetar Niklas för TV4 och Cmore som expertkommentator, samt som föreläsare inom ledarskap och högpresterande team.

Pär Bergkvist

Pär har suttit i styrelsen sedan år 2000 och är styrelseordförande sedan 2010. Pär har stor erfarenhet av strategiska affärs- och varumärkesfrågor. Han jobbar även med lednings- och styrelsesupport samt koncept- och namnutveckling. Pär har jobbat med nationella och internationella uppdrag inom bl a kedjeverksamheter.

Lennart Hagberg, Delägare, VD

Lennart är fastighetsmäklare, franchisetagare och franchisegivare. Den huvudsakliga arbetstiden läggs på att driva och utveckla HusmanHagberg kedjan. Han har ett stort engagemang för branschfrågor och tidigare suttit i Mäklarsamfundets styrelse, varit ledamot i sju år i Fastighetsmäklarinspektionens disciplinnämnd. Lennart är nu ledamot i Svenska Franchiseföreningens styrelse.

Pelle Ekman

Pelle har lång erfarenhet av strategi- och affärsutveckling i franchisebaserade kedjeföretag med fokus på digitalisering av bolags affärsprocesser inom försäljning och marknad. Tidigare har Pelle bl.a varit kommersiell chef för Scandic koncernen (hotell), VD för Teknikmagasinet AB, Marknadsdirektör på Statoil, Chef för Telias butikrörelse, VD Telia Electronic Commerce AB samt Kedjedirektör på Pressbyrån.