Hur framgångsrik vågar du bli?

Vi söker dig som studerar till mäklare och vågar gå mot strömmen, tänka nytt och bli riktigt framgångsrik. HusmanHagberg växer och gör all-time-high, vi behöver bli fler. Därför söker vi dig med driv att ta sig vidare i yrkeslivet. Vi erbjuder högt i tak, mentorskap, karriärvägar, Talent Academy och mycket mer.

För dig som vågar och verkligen vill - hör av dig till vår HR och rekryteringschef Christian Hjort christian.hjort@husmanhagberg.se 070-536 02 88 eller Talent Manager Filip Ingelsson filip.ingelsson@husmanhagberg.se 0736-55 48 29

Välkommen!

Christoffer Asplund Student Karlstads universitet

För två år sedan fick jag chansen att ansluta mig till Team HusmanHagberg som ambassadör. Självklart tog jag chansen utan att veta särskilt mycket om företaget förutom att de står för ÄKTA, PASSIONERADE, VINNARE. I mina öron lät det fantastiskt bra och eftersom jag ser mig själv som en vinnarskalle slog jag till med en High-Five och blev ambassadör.

HusmanHagberg lever efter de tre ledorden: Äkta, passionerade, vinnare. Men efter mina två år som ambassadör har jag hittat ett fjärde, familjärt. Varje gång jag besöker huvudkontoret, kontoret jag har praktik på eller om det är Kick-off så blir man alltid välkomnad med en High-five och om man har tur, en kram. Hos HusmanHagberg känner man sig alltid som en i gänget.

Mitt första mål är att bli "Årets Rookie". Detta är ett mål jag har haft sedan dagen då jag började min praktik på mitt fantastiska kontor i Vällingby/Kista. De kommer förse mig med de rätta verktygen för framgång och i mitt huvud har jag redan vunnit, om lite mer än ett år är det upp till bevis!

Christoffer utsågs av HusmanHagberg till Årets Ambassadör 2015