En anfallsspelare till HusmanHagberg Tyresö/Älta

Ett mål utan målvakt. Det är guldläge för dig!

Vi är ett av kedjans flaggskeppskontor och har länge varit den största aktören på marknaden. Tillsammans har vi lyckats ta en ledande position inom nyproduktion. Medellönen är ca 50 000 kr/månad och inledningsvis kommer du få en garantilön på 25 000 kr i 6 månader. Hos oss får du förmedla både villor, bostadsrätter och nyproduktion. Anledningen till att vi nu rekryterar är att en del av våra medarbetare valt att gå vidare i sin yrkeskarriär. Det är gynnsamt för dig då en hel del kontakter redan är upparbetade. Hos oss blir du en del av ett stabilt gäng som ständigt utvecklas tillsammans, bl a genom utbildningar och aktiviteter.

Varför jobba med oss?

Under första kvartalet lägger vi tillsammans grunden för att du ska bli en eftertraktad fastighetsmäklare. Första månaden har du inget krav på försäljning. Det viktiga för oss är att du skolas in kompetensmässigt, blir en del av gemenskapen och lära känna området. När du bli mer varm i kläderna så kommer du börja driva in affärer, dels på egen hand men även få affärer genom kontoret. Du kommer även dela på affärer med kollegor. Vi lappar och gör utskick i området där du kommer verka och ser till att du kan jobba med ett gediget kundregister. Första kvartalet har du ett omsättningskrav på 200 000 - 300 000 kr.

Under andra kvartalet kommer du skörda frukterna för det jobb du gjorde under första kvartalet. Förhoppningsvis har du också gjort egna affärer. Nu börjar du få rutin på saker och ting och därmed ett ökat självförtroende. Andra kvartalet har du ett omsättningskrav på 300 000 - 500 000 kr.

Under tredje kvartalet har du hittat din position såväl på kontoret som ute på marknaden. Du har kommit till stadiet då du har en del kommande affärer. Troligtvis kommer du även känna en glädje över all tid och arbete du lade ner inledningsvis genom lappning, ringa på kundregister och kundmöten. Tredje kvartalet har du ett omsättningskrav på 600 000 - 800 000 kr.

Under fjärde kvartalet kommer affärerna strömma in och du kommer vara i din livs form och på god väg att titulera dig som ”etablerad mäklare”. Fjärde kvartalet kan du blicka tillbaka på ditt första helår med en omsättning i mellan 1,5 – 2,5 miljoner kr.

År 2-5 vill vi att du successivt ökar din omsättning och jobbar vidare med kunden i fokus. Målet är att du ska nå en omsättning på mellan 2,5-4 miljoner kr.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med drygt 90 kontor och närmare 350 medarbetare. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. HusmanHagbergs vision är att bli Sveriges bästa fastighetsmäklarkedja. Med ett äkta engagemang och stor passion strävar vi efter att vinna kunders hjärtan - vi är äkta, passionerade vinnare! Tillsammans har vi skapat HusmanHagberg och nu vill vi låta dig bli en del av framgångssagan.

Är du en äkta passionerad vinnare? Hör av dig till franchisetagare Tomas Eriksson på 070-884 09 92 eller tomas.eriksson@husmanhagberg.se .

Välkommen!