Fastighetsmäklare Nyköping

Att arbeta som fastighetsmäklare handlar om mer än att bara ansvara för transaktionen mellan köpare och säljare - som fastighetsmäklare är du en del av det nationalekonomiska navet. I och med ansvaret strävar vi på HusmanHagberg efter visionen om att bli Sveriges bästa fastighetsmäklarkedja! Det gör vi genom att tillföra ett äkta engagemang, där vi har en passion för mäkleriet och ständigt strävar efter att vinna kunders hjärtan - vi är äkta, passionerade vinnare!

Varför jobba med oss?

Hos HusmanHagberg blir du sedd och hörd. Här är alla inte bara välkomna att bidra, här förväntas alla bidra. Vi är en kedja av individer som vill göra skillnad. De lokala fastighetsmarknaderna runt om i landet skiljer sig mycket åt, därför är en mångfald av tankar och idéer viktiga. Det finns inte bara en sanning. Hos oss är det högt i tak och vi söker medarbetare som, liksom vi, jagar de bästa lösningarna. Hos oss får du möjlighet att bli hur framgångsrik som helst.

HusmanHagberg rymmer skickliga mäklare med starka personligheter. När vi är olika måste samtliga respektera varandra. Ömsesidig respekt leder ofta vidare till vänskap. Många pratar om kedjan som en familj. Det är inte något som går att besluta i en manual eller köpa för pengar. Tillsammans har vi skapat HusmanHagberg och nu vill vi även låta dig bli en del av framgångssagan! Vi är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med drygt 85 kontor och närmare 350 medarbetare. Vi är dessutom vi privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag.

Vi söker...

...en fastighetsmäklare som vill vara med och fortsätta ta Nyköpingsmarknaden med storm. Det spelar mindre roll om du är nyutexaminerad eller etablerad fastighetsmäklare. Viktigast är att du känner dig som en äkta, passionerad vinnare!

Kontakta franchisetagare Susanne Karlsson på 070-796 70 21 eller susanne.karlsson@husmanhagberg.se och berätta varför just du är passionerad nog för att mäkla med oss.