Fastighetsmäklare Huddinge

HusmanHagberg i Huddinge söker två nya kollegor med hjärta och intresse för människor och affärer!

Du blir en del av ett mycket rutinerat och engagerat gäng som dagligen vårdar och utvecklar ett starkt och inarbetat varumärke på marknaden i Huddinge sedan mer än 20 år.

Huddinge är ett av de största HusmanHagberg-distrikten och som ger dig möjlighet att få sälja både hus, bostadsrätter och nyproduktion på en marknad som ständigt växer. Vare sig du är ny eller senior i din mäklarroll, så finns det stor potential att skapa dig en bra position på vår marknad.

Vi tror att du, liksom vi, har valt en karriär som fastighetsmäklare för att du:

  • Älskar att göra affärer där du finner glädje i att få nöjda kunder att mötas i sitt livs största affär.
  • Gillar att jobba i team och har ett genuint intresse både för de människor du möter på fältet och dina kollegor på kontoret.
  • Är nyfiken och har ett driv att både utvecklas personligen och att dela med dig av dina kunskaper för att utveckla andra.
  • Uppskattar att vara en del av en växande kedja med ett starkt varumärke och de kontaktytor och utvecklingsmöjligheter det ger.
  • Är en god lyssnare som sätter kundnöjdhet i första rummet.
  • Uppskattar flexibla arbetstider, frihet under ansvar och möjlighet att kunna påverka din inkomst.

Som kollega till oss kan du räkna med ett mycket konkurrenskraftigt ersättnings- och förmånspaket. Vi sitter i fräscha, centrala lokaler i Stuvsta Centrum som bjuder på god logistik och ett strategiskt bra läge med spontana kundbesök.

För mer information, kontakta Peder Brännström, absolut diskretion, peder.brannstrom@husmanhagberg.se eller 070-606 46 00.