Fastighetsmäklare Växjö

Vill du jobba med Växjös nya stjärnskott? Ring nu - vi söker drivna mäklare till teamet i Växjö.

Vad erbjuder vi?

Hos oss på HusmanHagberg Växjö kliver du rakt in i hetluften och har möjlighet att bli hur framgångsrik som helst. Är du en mäklare som vill ha nya utmaningar och fortsätta att utvecklas så är vi rätt arbetsplats för dig. Vi är i en expansiv fas på en ständigt dynamisk marknad. Som en del i vårt team får du personlig coachning och rätt förutsättningar för att lyckas tillsammans med oss.

Vem söker vi?

Vi letar efter dig som vill vara del av ett team med stora ambitioner och en hög målsättning. I första hand söker vi dig som har erfarenhet men vill ta nästa steg i karriären för att utvecklas, men vi har också resurser för att ta in dig som är nyexaminerad. Ta kontakt med Franchisetagare Camilla Cerderlund om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda just dig. Alla kontakter behandlas konfidentiellt.

Varför HusmanHagberg?

HusmanHagberg är idag en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med ca 90 kontor och över 350 medarbetare. Framgången beror på engagerade och högpresterande medarbetare tillsammans med ett väl genomarbetat koncept. Hos HusmanHagberg blir du sedd och hörd. Här är alla inte bara välkomna att bidra, här förväntas alla att bidra. Vi är en kedja av individer som vill göra skillnad. Det är högt i tak och vi söker medarbetare som, liksom vi, vill ha roligt på jobbet samtidigt som vi levererar bästa resultat. Företagskulturen är djupt rotad och något vi månar om. Många pratar om den familjära känslan inom kedjan; en känsla som är viktig i en vardag som fastighetsmäklare.

Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. HusmanHagbergs vision är att bli Sveriges bästa fastighetsmäklarkedja. Med ett äkta engagemang och stor passion strävar vi efter att vinna kunders hjärtan - vi är äkta, passionerade vinnare! Tillsammans har vi skapat HusmanHagberg och nu vill vi låta dig bli en del av framgångssagan.

Kontakt

Vill du veta mer, kontakta Franchisetagare Camilla Cederlund på 0709 - 50 46 53 eller camilla.cederlund@husmanhagberg.se