Fastighetsmäklare Vasastan och Östermalm

VILL DU JOBBA MED MARKNADENS BÄSTA MÄKLARE? NU SÖKER VI NYA MÄKLARE TILL VÅRT TEAM I VASASTAN OCH PÅ ÖSTERMALM.

Vad erbjuder vi?

Hos oss på HusmanHagberg Vasastan och Östermalm kliver du rakt in i hetluften och har möjlighet att bli hur framgångsrik som helst. Är du en mäklare som vill ha nya utmaningar och fortsätta att utvecklas så är vi rätt arbetsplats för dig. Vi är ett av kedjans största kontor och gör flera hundratals affärer varje år på en ständigt dynamisk innerstadsmarknad. Vi erbjuder ett stort kundunderlag och en attraktiv lönemodell med individuell anpassad lönetrappa efter prestation. Vi har stor erfarenhet av marknaden med väletablerade kontor i a-läge och några av marknadens bästa mäklare. Som en del i vårt team får du en egen personlig plan med coachning och rätt förutsättningar och kundunderlag för att lyckas tillsammans med dina mäklarkollegor, ledare som stöttar utvecklingen och det administrativa säljstödet.

Vem söker vi?

Vi letar efter dig som vill vara del av ett starkt team och fortsätta ta marknadsandelar i Vasastan och Östermalm. I första hand söker vi dig som har erfarenhet men vill ta nästa steg i karriären för att utvecklas, men vi har också resurser för att ta in dig som är nyexaminerad med höga ambitioner och rätt inställning. Ta kontakt med Franchisetagare Tina Berlin eller Lars Östblom om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda just dig. Alla kontakter behandlas konfidentiellt.

Tina Berlin, Franchisetagare, 073-600 35 10 eller tina.berlin@husmanhagberg.se

Lars Östblom, Franchisetagare, 070-88 66 968 eller lars.ostblom@husmanhagberg.se

Varför HusmanHagberg?

HusmanHagberg är idag en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med drygt 85 kontor och 350 medarbetare. Framgången beror på engagerade och högpresterande medarbetare tillsammans med ett väl genomarbetat koncept. Hos HusmanHagberg blir du sedd och hörd. Här är alla inte bara välkomna att bidra, här förväntas alla att bidra. Vi är en kedja av individer som vill göra skillnad. Det är högt i tak och vi söker medarbetare som, liksom vi, vill ha roligt på jobbet samtidigt som vi levererar bästa resultat. Företagskulturen är djupt rotad och något vi månar om. Många pratar om den familjära känslan inom kedjan; en känsla som är viktig i en vardag som fastighetsmäklare.

Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. HusmanHagbergs vision är att bli Sveriges bästa fastighetsmäklarkedja. Med ett äkta engagemang och stor passion strävar vi efter att vinna kunders hjärtan - vi är äkta, passionerade vinnare! Tillsammans har vi skapat HusmanHagberg och nu vill vi låta dig bli en del av framgångssagan.