Mäklare/partner/entreprenör Vallentuna

Det går bra för HusmanHagberg och vi är i ett expansivt skede i Vallentuna. Målsättningen är glasklar, vi ska utveckla och stärka vår position på marknaden. Låter det som något för dig? Välkommen!

För att förstärka vårt team söker vi nu 1 till 2 mäklare/partner/entreprenörer som vill vara med och tjäna pengar och utveckla företaget.

Vi tror att du beskriver dig själv med ord som engagerad, driven och målmedveten. Du tycker om att jobba på en arbetsplats med högt i tak och korta beslutsvägar. Du har dessutom egna tankar på hur mäklare kan utvecklas och effektiviseras. Du är lyhörd och gillar att arbeta nära människor.

Kort och gott, vi söker dig som är en kreativ mäklare som vill påverka och utveckla ditt arbete och din arbetsmiljö.

Vårt nyrenoverade och omtyckta kontor ligger så centralt det bara är möjligt i Vallentuna C – på Centralvägen 1. Vill du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare? Ett företag där vi har roligt, samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar efter god lönsamhet för dig som mäklare. Då är du den rätta för oss!

Välkommen att kontakta Franchisetagare Johan Stenhardt på telefonnummer 070-832 14 25 eller via mail johan.stenhardt@husmanhagberg.se