Fastighetsmäklare Solna och Sundbyberg

Det går bra för HusmanHagberg och kedjan expanderar vidare. Vår målsättning på HusmanHagberg i Solna och Sundbyberg är glasklar, vi satsar helhjärtat i en expansiv riktning för att fortsätta ta marknadsandelar på vår lokala marknad.
Vill du hänga med oss vidare på denna expansiva resa? Då ska du höra av
dig till oss redan nu!

Vi söker dig som jobbat några år eller som är helt färsk från Högskolan, det viktigaste är dock att du har drivet, viljan samt hungern att tjäna bra med pengar. Utan denna grundinställning tror inte vi att man lyckas som framgångsrik fastighetsmäklare.

Har du detta så erbjuder vi mycket goda möjligheter på kontor med bra lägen. Vi har helt nyrenoverade lokaler och värdesätter att ha kul på jobbet och att lyckas både som individer och som grupp. Eftersom vi funnits länge på marknaden har vi goda samarbeten med banker och samarbetspartners, så alla förutsättningar för en lyckad karriär finns.

Vill du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med en oberoende franchisegivare. Ett företag där vi har roligt samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar efter god lönsamhet för dig. Välkommen till oss.

Kontakta gärna Christian Hjort, Rekryteringschef HusmanHagberg, på 070-536 02 88 eller christian.hjort@husmanhagberg.se för mer information.