Fastighetsmäklare Södermalm

HusmanHagberg
HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med ca 70 kontor och 260 medarbetare. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan.

HusmanHagberg på Södermalm
Det går fortsatt bra för HusmanHagberg och vi är inne i ett expansivt skede. På Södermalm har vi nu vuxit med både mäklare och kontor - ett på bästa stråket vid Slussen och ett i trendiga Hornstull. Vår målsättning är glasklar. Vi vill och vi kan ta ännu fler marknadsandelar än de ca 10% som vi har idag. Vi har i dagsläget en hög arbetsbelastning och söker omgående 1-2 mäklare till våra kontor.

Vill du arbeta på ett väl fungerande kontor med nöjda kunder? Vi gör det lilla extra även internt och firar framgångarna gemensamt. Förutom en fantastisk arbetsmiljö får du arbeta med proffsiga medarbetare. Låter det som något för dig?

Vi söker såväl etablerad som nyexaminerad mäklare
Vill du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare. Vi söker dig som vill göra skillnad och fortsätta leverera den högsta kvalitén. Vi ger våra kunder hög service och strävar efter god lönsamhet för dig. Oavsett om du är en etablerad mäklare eller helt nyexaminerad har du viljan att leverera det lilla extra - då är du rätt för oss! Eftersom vi är väletablerade på marknaden har vi även goda samarbeten med banker och samarbetspartners, så alla förutsättningar för en lyckad karriär hos oss finns, är du redo?

Låt oss bjuda ut dig på en förutsättningslös lunch där vi berättar mer om vårt kontor och hur ett upplägg ser ut hos oss. Vi utlovar bra lönevillkor och en mycket stor och rolig marknad att jobba på.

Välkommen att kontakta
Robert Nilsson 0733-67 08 30, franchisetagare. Hampus Tapper 070-285 55 24, franchisetagare. Eva Dalhov 076-051 55 20, kontorschef Hornstull. Du kan även maila till sodermalm@husmanhagberg.se för mer information.

Varmt välkommen!

Ps. Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt