Fastighetsmäklare Partille/Lerum

Det går bra för HusmanHagberg och för att möta efterfrågan från våra kunder behöver vi förstärka vårt team med ytterligare mäklare till kontoret i Sävedalen.

Sedan våren 2016 drivs kontoret i ny regi men verksamheten bygger vidare på tidigare framgångar. Hög efterfrågan på våra tjänster gör att vi söker dig som trivs i Partille och Lerum. Vi har goda kontakter med samarbetspartners och banker, så alla förutsättningar för att lyckas finns. Nu fattas bara du för att framgången skall fortsätta.

Vi söker i första hand dig med rätt inställning och naturligt driv som passar in i vårt team. Har du dessutom något års erfarenhet i bagaget är det ett plus. Självfallet är du en mäklare med höga krav på kvalitet och kundnytta som du smidigt kombinerar med din affärsmässighet.

Vill du vara en del av en kedja med ett väl genomarbetat koncept med ett öppet och prestigelöst klimat. Ett företag där vi har roligt samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar efter god lönsamhet för dig. Då är du den rätta för oss.

Välkommen att kontakta kontorschef Lotta Westling 073 5199 299 eller lotta.westling@husmanhagerg.se för mer information.
Självfallet är din kontakt konfidentiell.

Varför HusmanHagberg?

HusmanHagberg är idag en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med drygt 85 kontor och 350 medarbetare. Framgången beror på engagerade och högpresterande medarbetare tillsammans med ett väl genomarbetat koncept. Hos HusmanHagberg blir du sedd och hörd. Här är alla inte bara välkomna att bidra, här förväntas alla att bidra. Vi är en kedja av individer som vill göra skillnad. Det är högt i tak och vi söker medarbetare som, liksom vi, vill ha roligt på jobbet samtidigt som vi levererar bästa resultat. Företagskulturen är djupt rotad och något vi månar om. Många pratar om den familjära känslan inom kedjan; en känsla som är viktig i en vardag som fastighetsmäklare.

Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. HusmanHagbergs vision är att bli Sveriges bästa fastighetsmäklarkedja. Med ett äkta engagemang och stor passion strävar vi efter att vinna kunders hjärtan - vi är äkta, passionerade vinnare! Tillsammans har vi skapat HusmanHagberg och nu vill vi låta dig bli en del av framgångssagan.