Fastighetsmäklare Botkyrka Salem

Det går bra för HusmanHagberg och vi expanderar i Botkyrka och Salem. Målsättningen är glasklar, vi skall utveckla och försvara vår position på marknaden. Låter det som något för dig? Välkommen!

Vi söker dig som vill göra skillnad och fortsätta leverera den högsta kvalitén hos oss. Har du ett par års erfarenhet, eller är nyexaminerad, med viljan att leverera det lilla extra är du rätt för oss. Vårt kontor ligger med bra läge i Tumba. Eftersom vi funnits länge på marknaden med har vi goda samarbeten med banker och samarbetspartners, så alla förutsättningar för en lyckad karriär hos oss finns, är du redo?

Vill du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare. Ett företag där vi har roligt samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar efter god lönsamhet för dig. Då är du den rätta för oss.

Välkommen att kontakta Franchisetagare Martin Eriksson på 070-776 46 60 eller martin.eriksson@husmanhagberg.se för mer information.

Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.