Fastighetsmäklare Kista

Det går bra för HusmanHagberg och vi expanderar vidare. Målsättningen är glasklar, vi skall utveckla och försvara vår ledande position på marknaden. Låter det som något för dig? Välkommen!

Vi söker dig som vill göra skillnad och fortsätta leverera den högsta kvalitén i Kista. Du ska passa in i vårt sköna gäng, kunna kombinera affärer med att verkligen ha roligt på jobbet. Har du ett par års erfarenhet, eller är nyexaminerad, med viljan att leverera det lilla extra är du rätt för oss.

Vårt kontor ligger med bästa läge på Kista Torg. Eftersom vi funnits länge på marknaden har vi goda samarbeten med banker och samarbetspartners, så alla förutsättningar för en lyckad karriär hos oss finns, är du redo?

Vill du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med oberoende franchisegivare. Ett företag där vi har roligt samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar efter god lönsamhet för dig. Då är du den rätta för oss.

Välkommen att kontakta franchisetagare Siyar Hamidanoglu på 0707-751 43 47 eller siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se för mer information.

Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.