Fastighetsmäklare Haninge

Det går bra för HusmanHagberg och för att möta efterfrågan från våra kunder behöver vi förstärka vårt härliga team med ytterligare en mäklare till vårat kontor i Haninge.

Hög efterfrågan på våra tjänster gör att vi är fortsatt marknadsledande. Vi har goda kontakter med samarbetspartners och banker, så alla förutsättningar för att lyckas finns. Nu fattas bara du för att framgången skall fortsätta.

Vi söker i första hand dig med rätt inställning och naturligt driv som passar in i vårt härliga gäng. Har du dessutom något års erfarenhet i bagaget är det ett plus. Självfallet är du en mäklare med höga krav på kvalitet och kundnytta som du smidigt kombinerar med din affärsmässighet. Kontoret präglas av stort engagemang, skön stämning, bra balans mellan arbetsliv och privatliv, otroligt bra ledarcoaching och affärsmannaskap med viljan att växa samtidigt som vi har roligt.

Vill du vara en del av en expansiv kedja med ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda. Ett företag där vi har roligt samtidigt som vi ger våra kunder hög service och strävar efter god lönsamhet för dig. Då är du den rätta för oss.

Välkommen att kontakta franchisetagare Mats Lundberg på 0708-777 452 eller mats.lundberg@husmanhagberg.se för mer information om denna unika tjänst.
Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.