Fastighetsmäklare Göteborg Väster, Hisingen & Sydost

Vill du mäkla i Göteborg Väster, Hisingen och Sydost? Vi söker flera mäklare till våra kontor i Göteborg.

Vad erbjuder vi?

Hos oss på HusmanHagberg Göteborg Väster/Hisingen/Sydväst kliver du rakt in i hetluften och har möjlighet att bli hur framgångsrik som helst. Vi har stor erfarenhet av marknaden med väletablerade kontor. Vi är i en expansiv fas på en ständigt dynamisk marknad och erbjuder dig en arbetsplats med frihet under ansvar och förmånliga lönevillkor.

Vem söker vi?

Vi letar efter dig som vill vara del av ett team med stora ambitioner och en hög målsättning. I första hand söker vi dig som har erfarenhet men vill ta nästa steg i karriären för att utvecklas, men vi har också resurser för att ta in dig som är nyexaminerad. Kontakta oss om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda just dig. Alla kontakter behandlas konfidentiellt.

Varför HusmanHagberg?

HusmanHagberg är idag en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med drygt 85 kontor och 360 medarbetare. Framgången beror på engagerade och högpresterande medarbetare tillsammans med ett väl genomarbetat koncept. Hos HusmanHagberg blir du sedd och hörd. Här är alla inte bara välkomna att bidra, här förväntas alla att bidra. Vi är en kedja av individer som vill göra skillnad. Det är högt i tak och vi söker medarbetare som, liksom vi, vill ha roligt på jobbet samtidigt som vi levererar bästa resultat. Företagskulturen är djupt rotad och något vi månar om. Många pratar om den familjära känslan inom kedjan; en känsla som är viktig i en vardag som fastighetsmäklare.

Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. HusmanHagbergs vision är att bli Sveriges bästa fastighetsmäklarkedja. Med ett äkta engagemang och stor passion strävar vi efter att vinna kunders hjärtan - vi är äkta, passionerade vinnare! Tillsammans har vi skapat HusmanHagberg och nu vill vi låta dig bli en del av framgångssagan.

Jonas Lindquist, kontaktperson, 070-196 27 72 eller jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Välkommen till oss!