B4B – för dig som ser en spännande framtid som entreprenör.

Visst, du är en framgångsrik mäklare men bor det också en entreprenör i dig? Att vara företagare är att vara företagsam. Har du en dröm så vänta inte med att förverkliga den, ju snabbare du agerar desto fortare når du ditt mål. Hur kan vi bäst hjälpa dig att komma till skott? Finansiering, coaching eller rekrytering?

Hos oss får du stöd och svängrum att bli hur framgångsrik som helst. Vår affär är att släppa fram din passion för affärer. Vi kallar det business for business, B4B.

Hör av dig till vår HR- och rekryteringschef Chris­tian Hjort på 070-536 02 88 eller christian.hjort@husmanhagberg.se så berättar han mer.

Just nu söker vi franchisetagare till bl a:

Borås, Eskilstuna, Gotland, Halmstad, Härnösand, Jönköping, Kalmar, Kungälv, Lysekil, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Varberg och Östersund.

Kontor till salu:

Partille
Kontakta Christian Hjort på 070-536 02 88 alt christian.hjort@husmanhagberg.se för mer information.

Peter Canaki Franchisetagare Kristianstad

Mitt bolag C4-mäklaren var väl inarbetat på marknaden, och jag hade kunnat nöja mig.

Men jag är inte den typen. Jag längtade efter ett större sammanhang och fler utmaningar. I HusmanHagberg såg jag de möjligheterna.

För mig var det viktigt att få bestämma takten i övergången. Därför kombinerade vi de båda varumärkena för att vara tydliga mot marknaden om vad som hände och för att dra nytta av de värden som C4-Mäklaren lokalt upparbetat och representerade.

För mig och mina kunder var det ett sätt att få det bästa av två världar tills alla har hunnit vänja sig.

Sedan starten för snart sju år sedan har jag fått över 350 nya och trevliga kollegor. Klart jag är nöjd!

Funderar du på att göra som jag får du gärna höra av dig till peter.canaki@husmanhagberg.se eller ringa 044-590 00 51.

Isak George Franchisetagare Göteborg Centrum, Öster & Nordost

Jag jobbade 1,5 år på annan mäklarbyrå innan jag vågade ta steget att öppna ett eget kontor. HusmanHagberg har flera unika uppstartslösningar - bl a en där de står för 91% av starten och franchisetagaren för 9%. I takt med att verksamheten växer ökar franchisetagarens andel. Det passade mig utmärkt. 

Jag vet med säkerhet att jag inte stått där jag gör idag utan den support, kunskap och uppbackning jag fick de första åren som franchisetagare. Inte bara från huvudkontoret utan också från andra franchisetagare i kedjan.

Att gå från att vara en mäklare som omsätter bra till att helt plötsligt stå ensam på ett eget kontor och montera Ikeamöbler var minst sagt lite nervöst. Idag, flera år senare, är jag otroligt glad att jag vågade ta steget.

Idag har jag tillsammans med mina kollega Daniel och Fredrik byggt upp flera företag från scratch, med fantastiska mäklare och en omsättning att vara stolta över. Det har dessutom varit en resa som gett massor av erfarenhet som kommer finnas kvar hela mitt framtida arbetsliv.

Funderar du på att ta samma steg är du hjärtligt välkommen att höra av dig till mig så berättar jag gärna mer. Du når mig på 0707-24 93 00 eller isak.george@husmanhagberg.se