Du har ju redan funderat på att byta!

Vi älskar framgång, brinner för fastighetsmäkleri och är ytterst medvetna om att framgången kommer via våra medarbetare. Därför välkomnar vi fler duktiga medarbetare till vår kedja.

Det går bra för oss! Vi växer i hela Sverige, dels genom nya kontor, men framför allt genom att vi har duktiga franchisetagare som ökar omsättningen på sina lokala marknader. Kontorens vinster har aldrig varit så stora som nu.

Hemligheten bakom framgångarna är nog att vi hela tiden värnar om våra kontor, lyssnar till både franchisetagare och medarbetare och har korta beslutsvägar. Våra ägare är inte bara VD och Senior Advisor och verksamma i den dagliga driften, utan är också själva fastighetsmäklare med många års erfarenhet av branschen.

Vill du också bli en del av vår framgång? Vi behöver fler duktiga franchisetagare och flera av våra drygt 80 kontor runt om i landet söker nya mäklare. Vi söker alltid efter lösningar som passar våra franchisetagare – både nuvarande och blivande.

Om du är nyfiken på vår kedja eller har några frågor så är du hjärtligt välkommen att kontakta någon av oss i ledningsgruppen för HusmanHagberg AB. Vi jobbar alltid för våra kontor. Välkommen att höra av dig om du också vill bli en äkta passionerad vinnare!

Christian Hjort
HR- och rekryteringschef, 070-536 02 88

Filip Ingelsson
Talent Manager, 0736-55 48 29

Lennart Hagberg
VD och ägare, 070-580 10 46Lediga jobb för dig som är värd mer!

Spontanansökan!

Är du värd mer? Berätta om dig själv och skicka gärna ett CV.

Välkommen att bli franchisetagare!

Välkommen att bli mäklare!

Välkommen som student!